Telefoanele iPhone din 2019, ar putea sosi cu o camera tripla si alte noutati

recenzia telefonului apple iphone x 23

Nu e prima data cand se vorbeste despre posibilitatea ca Apple sa integreze o camera principala tripla pe spatele telefoanelor sale iPhone din 2019.

Primele zvonuri au aparut la inceputul acestui an, si sugerau o camera foto tripla cu aspect similar cu al camerei foto de pe smartphone-ul Huawei Mate 20 Pro, insa pozitionata in coltul din stanga sus nu pe mijlocul telefonului, asa cum e pozitionata camera pe Mate 20 Pro.

Aceleasi predictii au aparut din nou astazi, sursa fiind una japoneza, care ne pune la dispozitie si doua randari cu telefoanele iPhone din 2019.

telefoanele iphone din 2019

 

Desigur, ca aspectul camerei triple de pe telefoanele iPhone din 2019 poate fi realizat si sub forma unei camere triple ca cea de pe Samsung Galaxy S10. Adica, cu toti cei trei senzori ai camerei amplasati in linie (pe orizontala in cazul lui S10). Apple ar putea alinia cei trei senzori pe verticala, completand camera duala actuala cu inca un senzor.

Aceste zvonuri semi-confirmate si de producatorii de accesorii pentru noile telefoane iPhone, sunt cu atat mai interesante cu cat Apple a evitat pana in prezent sa includa mai multi senzori in telefoanele sale iPhone, in timp ce producatorii de telefoane cu Android fac tot posibilul ca sa introduca cat mai multi astfel de senzori. Nokia 9 spre exemplu, ofera utilizatorilor acces la nu mai putin de 5 astfel de senzori.

recenzia telefonului apple iphone x 18

Apple nu e singurul producator care prefera sa se focuseze mai mult pe dezvoltarea software-ului camerelor si al chipului de procesare a imaginii, Google, cu telefoanele sale Pixel este un alt exemplu, telefoane care desi beneficiaza de numai o camera cu un singur senzor, reusesc sa realizeze printre cele mai bune fotografii pe acest segment de piata.

Telefoanele iPhone din 2019 (probabil vor putea denumirea iPhone 11 sau iPhone XI) vor avea dimensiuni similare cu cele ale lui iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR, ceea ce inseamna ca diagonala ecranului va ramane aceeasi de 5.8, 6.1 si 6.5 inci, insa cel mai probabil notch-ul (bretonul acela imensa) va fi micsorat sau ar putea chiar sa dispara cu totul. Apple ar putea adopta strategia celor de la Samsung, cu o camera selfie integrata in ecran.

De asemenea, noile modele vor integra chipsetul Apple A13, vor beneficia de o baterie cu capacitatea mai mare, de o  carcasa rezistenta la apa, si nu ar fi exclus ca Apple sa renunte la portul Lightning in favoarea unui port conector USB-C.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.