Energy Ring, aplicatia baterie ce se foloseste de camera selfie a lui Galaxy S10

Energy Ring

Odata cu debutul primelor telefoane mobile cu camera selfie integrata in display, mai exact, odata cu debutul noilor smartphone-uri Samsung Galaxy S10, s-a nascut un trend in randul internautilor. Acela de a customizat wallpaper-urile pentru a integra cat mai natural aceasta camera selfie de pe telefoanele din gama Galaxy S10 in activitatea zilnica.

Astfel, pe langa sumedenia de wallpaper-uri care mai de care mai creative si mai nastrusnice, au inceput sa apara si aplicatii care se folosesc de aceasta camera selfie.

Energy Ring este o aplicatie dedicata bateriei telefoanelor, care afiseaza un inel in jurul acestei camere aratandu-ne nivelul de energie ramas in baterie. O idee inedita de a se folosi de aceasta camera care iti sare in ochi atunci cand aprinzi ecranul telefonului.

Aplicatia consuma foarte putina energie pentru a functiona si a afisa nivelul bateriei conform dezvoltatorului ei, si permite customizarea inelului pe mai multe culori, plus o serie de animatii care se activeaza cand e conectat un cablu sau un alt gadget la telefon.

Energy Ring este momentan compatibila numai cu telefoanele Galaxy S10 si Galaxy S10E. Galaxy S10+ va primi suport in curand.

Aplicatia Energy Ring poate fi descarcata gratuit de pe Google Play store, insa anumite functii nu sunt accesibile decat in versiunea Pro (cu plata).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.