Pretul telefonului Galaxy Fold, in Romania (modelul cu ecran pliabil de la Samsung)

Pretul telefonului Galaxy Fold

In cadrul evenimentului cu presa ce a avut loc spre finalul lunii februarie, in San Francisco, Samsung Electronics lansa alaturi de telefoanele din gama Galaxy S10 modelul de smartphone Galaxy Fold, primul telefon cu ecran pliabil al producatorului sud coreean.

Telefonul va fi disponibil comercial incepand cu data de 26 aprilie la nivel global. Conform unei postari pe site-ul Samsung UK, telefonul va fi disponibil prin precomanda pe 15 piete europene printre care si Romania (Marea Britanie, Germania, Italia, Franta, Suedia, Spania, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Belgia, Olanda, Austria, Polonia Elvetia).

Pretul telefonului Galaxy Fold

Pretul telefonului Galaxy Fold va fi cel anuntat inca de la debutul sau, de pe data de 20 februarie. Adica, telefonul ca costa cel putin 2.000 euro si va fi comercializate in variante pe verde, albastru, gri si pe negru, cu posibilitatea ca marginile telefonului sa fie customizate dupa placul clientilor.

In schimbul celor 2.000 euro (peste 9.000 lei), clientul primeste telefonul si o pereche de casti wireless Samsung Galaxy Buds cadou, impreuna cu o husa subtire protectoare din kevlar.

In Romania, telefonul Galaxy Fold va fi, cel mai probabil, disponibil atat prin magazinele de retail locale, cat si prin oferta operatorilor telecom, astfel ca va putea fi achizitionat in rate sau la abonament cu avans si o plata lunara timp de 2 ani de zile.

Sa speram ca pana atunci vom avea oportunitatea de a-l testa, pentru a ne face o idee cat mai corecta despre telefon avand in vedere zvonurile actuale care sugereaza ca ecranul telefonului dispune de o cuta (incretitura) in zona unde se pliaza.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *