Galaxy A90, ar putea sosi cu mecanism de glisare si camera rotativa

Galaxy A90

Vanzarile de telefoane mobile ale companiei Samsung Electronics sunt in scadere de ceva timp, astfel ca pe finalul anului trecut producatorul sud coreean a anuntat o noua strategie in cadrul Samsung Developers Forum 2018, eveniment in cadrul caruia a confirmat ca pregateste pentru anul 2019 mai multe modele de telefoane mobile cu diferite tipuri de displayuri Infinity, printre care se va numara si Galaxy A90.

Despre Samsung Galaxy A90 se zvoneste de ceva timp ca va sosi cu un sistem de glisare (pe sine) si cu o camera rotativa, astfel ca pe finalul acestei saptamani, a aparut un video concept design 3D despre care un insider cunoscut spune ca e aproape 100% corect din punct de vedere estetic.

Astfel, Samsung e asteptat sa debuteze in urmatoarele saptamani noul Galaxy A90 cu o singura camera foto duala si un sistem de glisare care ii permite producatorului sud coreean sa integreze un ecran fara notch (fara breton).

Noutatea pe care o va aduce acest Galaxy A90 consta in faptul ca nu dispune de o camera selfie frontala, ci camera principala de pe spate va avea si functie de selfie camera, multumita sistemului de rotire al camerei care transforma camera duala de pe spatele telefonului intr-una frontala prin rotirea ei.

O idee buna, credem noi, pentru pasionatii de selfies deoarece calitatea fotografiilor va fi mult mai buna. E cunoscut faptul ca, camerele selfie nu sunt la fel de puternice si de bine dotate din punct de vedere optic comparativ cu camerele principale de pe smartphone-uri. In plus, nu apelezi la un al doilea display pentru a face efectua selfies cum a propus ZTE cu al sau Nubia X, in 2018.

Aceasta combinatie de telefon cu mecanism culisant si camera rotativa va fi ceva, poate nou pentru utilizatori de Samsung Galaxy.

In momentul de fata gama de telefoane Galaxy A dispune un numar variat de modele fiecare diferit de celalalte. Un exemplu bun este modelul Galaxy A9.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.