Pretul telefoanelor Huawei P30, in Romania

pretul telefoanelor huawei p30

Huawei Romania anunta disponibilitatea smartphone-urilor Huawei P30 si Huawei P30 Pro, care sunt echipate cu o camera foto complet reproiectata, menita sa asigure o experienta fara egal in domeniul fotografiei realizate cu telefonul mobil.

Astfel, incepand cu aceasta saptamana, cele doua smartphone-uri sunt disponibile atat la partenerii autorizati Huawei din Romania, dar pot fi achizitionate si din Huawei Experience Shop (locatie Afi Bucuresti) sau din Huawei Service Center, doua spatii dedicate unde consumatorii pot descoperi si se pot familiariza cu ecosistemul interconectat si inteligent al Huawei.

Pretul telefoanelor Huawei P30

Telefonul Huawei P30 poate fi cumparat la un pret recomandat de producator de 3.300 de lei, in timp ce Huawei P30 Pro echipat cu 8GB RAM + 256GB ROM are un pret recomandat de 4.400 de lei.

Noile telefoane din gama Huawei P30 (care include si modelul Huawei P30 Lite, dar a carui specificatii sunt diferite), vin cu un design familiar gamei premium, cu un breton ingust si o camera foto foarte performanta comparativ cu ceea ce ofera telefoane precum Galaxy S10 sau iPhone XS.

Dispozitivele lansate saptamana trecuta la Paris beneficiaza de inovatorul senzor Huawei SuperSpectrum, obiectivul optic Huawei SuperZoom, noua camera – Time of Flight (TOF) si de o stabilizare a imaginii mult imbunatatita.

Huawei P30 Pro este telefonul cu cea mai buna camera din lume, conform DxOMark – standardul industriei in ce priveste masuratorile si evaluarile calitatii imaginii camerei foto si a obiectivelor.

Caracteristici si functionalitati principale:

  • Leica Quad Camera include o camera principala de 40MP cu senzor SuperSpectrum, o camera ultra-wide de 20MP, o camera telefoto de 8MP, o camera Time-of-Flight (TOF). Camera frontala selfie are 32MP
  • SuperZoom Lens sustine un zoom optic de inalta fidelitate de pana la 5 ori, 10X hybrid zoom si un zoom digital de 50X
  • Functia Super Portrait surprinde si cele mai mici detalii, de exemplu suvițele de par ale unei persoane
  • SuperSpectrum permite inregistrari foto si video spectaculoase in conditii de luminozitate scazuta
  • Noua serie Huawei P30 beneficiaza de cel mai avansat sistem de stabilizare a imaginii oferite de Huawei. Acesta combina avantajele OIS (Optical Image Stabilization) cu AIS (Artificial Intelligence Stabilization), pentru o imagine clara indiferent de situatie
  • Baterie de 4.200 mAh (valoare tipică) si funcția SuperCharge de 40W, care incarca bateria pana la 70 la suta in 30 de minute.

 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *