EvenimenteSmartphonesStiri

Samsung anunta telefoanele Galaxy A80, Galaxy A40 si Galaxy A20

Galaxy A80

In cadrul unui eveniment cu presa organizat in Bangkok, astazi, 10 aprilie, si transmite pe internet prin platforma YouTube, Samsung Electronics a lansat pe piata noile telefoane Galaxy A80, Galaxy A40 si Galaxy A20, cu ecran Infinity fara breton (full screen), senzor pentru amprente integrat in ecran si o camera pe sine (mecanism de glisare si rotire a camerei pe Galaxy A80).

„Galaxy A ofera tehnologie de ultima generatie, inovatii extraordinare si specificatii avansate, permitandu-i generatiei de astazi sa faca ceea ce nu poate nu era posibil anterior. Acest segment este reprezentat de o generatie noua, care vrea sa se bucure de ceea ce este mai bun din tehnologia actuala. La Samsung, suntem incantati sa putem livra aceasta promisiune, oferindu-le oamenilor cel mai bun display, cea mai buna camera si cea mai buna baterie”, afirma Mark Notton, director al Product Portfolio, Samsung Electronics Europe.

Noile modele Galaxy A80, Galaxy A40 si A20 sunt dedicate tinerilor activi pe retelele de socializare, care vor sa impartaseasca continut foto si live video cu cei care ii urmaresc. Au un ecran de calitate superioara, o baterie care promite o zi de utilizare si o camera foto tripla care sa capteze evenimentele zilnice la o calitate superioara.

Galaxy A80 1

Modelul Galaxy A80 dispune e un ecran curbat pe margini Super AMOLED Infinity cu diagonala de 6.7″ si rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.400 px), beneficiaza de 8GB memorie RAM, 128GB spatiu intern (slot micro SD inclus), integreaza o baterie de 3.700 mAh cu tehnologie de incarcare rapida.

Telefonul A80 ruleaza Android Pie cu interfata grafica One UI peste, si va fi disponibil incepand din 29 mai, in variante pe negru, auriu si pe alb, la pretul de 650 euro.

Noile modele din gama Galaxy A se alatura modelelor deja disponibile Galaxy A70, Galaxy A50 si Galaxy A10.

galaxy a20

Galaxy A20 dispune de un ecran Infinity-U de 5.8″ in diagonala, o baterie de 3.000 mAh cu incarcare rapida, iar modelul Galaxy A40 vine cu un ecran tot Infinity-U insa ceva mai mare la cei 5.9″ in diagonala, cu rezolutei Full HD+ si o camera foto principala duala care imprumuta functiile camerei de pe Galaxy S10: unghi de pana la 123°, funcția AI Scene Optimizer care scoate ce este mai bun din fiecare fotografie, dar si de o camera frontala de 25 MP, capabila sa optimizeze cadrele cu imperfectiuni, astfel incat utilizatorul sa se bucure de cele mai bune slefie-uri.

https://www.youtube.com/watch?v=eW3yuqFebHs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!