Stiri

Oneplus 7 si Oneplus 7 Pro, debuteaza luna viitoare. Detalii!

Oneplus 7 si Oneplus 7 Pro

Compania chineza Oneplus se pregateste intens de lansarea noului sau flagship killer, Oneplus 7.

Conform unei surse destul de credibile, evenimentul de lansarea ar trebui sa aiba loc pe data de 14 mai, 2019. Iar in cadrul evenimentului sunt asteptate sa fie prezentate nu unul, ci doua telefoane OnePlus.

oneplus 7 2

Ambele modele, Oneplus 7 si Oneplus 7 Pro, sunt asteptate sa debuteze cu o camera selfie de tip periscop, astfel ca ecranul va fi intreg. Nu va exista un notch (breton) pe noua generatie Oneplus 7.

In momentul de fata se stiu la nivel de zvon ca telefonul OnePlus 7 va dispune de un ecran AMOLED de 6.7″ cu margini usor curbate pe partile laterale. Din punct de vedere hardware telefoanele Oneplus 7 si OnePlus 7 Pro, vor beneficia de noul chipset Snapdragon 855 (cu mentiunea ca varianta Pro va avea si un modem 5G integrat), 8GB memorie RAM si o camera foto principala tripla pe spatele telefonului compusa din trei senzori: cel principal de 48MP, unul secundar de 16MP, respectiv unul de 8MP (probabil pentru profunzime).

In ceea ce priveste pretul noii generatii de flagship killer, ne asteptam ca telefoanele sa fie comercializate undeva la acelasi pret ca si modelele Oneplus 6 si 6T. Probabil varianta Oneplus 7 Pro cu acel modem 5G, va costa 50 de euro in plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!