Child’s Play Trailer (Chucky revine controland dispozitive smart home)

Child's Play Trailer

Studiourile Orion Pictures au dat publicitatii cel de-al doilea trailer al filmului horror Child’s Play, care nu e altceva decat restartul francizei al carui personaj principal este infricosatoarea papusa Chucky.

Chucky a debutat in filmul Childs Play din anul 1988, iar 2019 inseamna un nou reinceput pentru aceasta franciza horror.

Vocea lui Chucky va fi data de actorul Mark Hamill (Star Wars), iar in film va mai aparea printre altii si actrita Aubrey Plaza (serialul Legion).

buddi app

Povestea noului film are loc in prezent, astfel ca Chucky va avea abilitatea de a controla dispozitivele / gadgeturile smart (inteligente) din casa. Chucky fiind considerata o papusa smart la care proprietarii se pot conecta dprin intermediul unei aplicatii de mobil.

Si, cum societatea noastra se teme deja de posibilitatea ca hackerii sa preia controlul aparaturii electrocasnice, electronice din case prin intremediul conexiunii la internet, filmul se anunta a fi un horror de succes. Productia exploateaza din plin temerile existente ale oamenilor.

Premiera filmului si redebutul inspaimantatoarei papusi Chucky pe marele ecran, va avea loc pe 21 iunie (vara aceasta).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.