EvenimenteSmartphonesStiri

Specificatiile telefonului OnePlus 7 Pro. Primul telefon din lume cu memorie UFS 3.0?

Specificatiile telefonului OnePlus 7 Pro
sursa foto: @OnLeaks

Producatorul Oneplus a anuntat deja evenimentul de lansare al noului flagship killer Oneplus 7, ce e programat pentru data de 14 Mai.

Deja se cunosc aproape in totalitate caracteristicile noii generatii de Oneplus inca de luna trecuta, insa sunt cateva detalii despre care aflam in acest inceputl de luna Mai.

oneplus7 nebula blue

Specificatiile telefonului OnePlus 7 Pro

Se stie faptul ca Oneplus 7 va fi disponibil in mai multe versiuni, inclusiv una 5G. Despre modelul OnePlus 7 Pro, Pete Lau spune ca va sosi echipat cu un display AMOLED de 6.64″ absolut superb, ecran intreg (fara breton) ce va fi compatibil cu continutul HDR10+ / DCI-P3 si care va dispune de o rata de refresh de 90Hz.

Ecranul va fi protejat de un strat de sticla Gorilla Glass 6 si va beneficia de rezolutie Quad HD+ (1.440 x 3.120 pixeli), dar si de un senzor pentru amprente integrat direct in ecran.

De asemenea, pe langa chipsetul Snapdragon 855 si 6/8/10 GB memorie RAM, telefonul Oneplus 7 Pro va sosi echipat cu memorie interna de tip UFS v3.0, adica al doilea telefon echipat cu o astfel de memorie foarte rapida dupa Galaxy Fold. Si cum Foldul intarzie sa apara pe rafturile magazinelor, probabil Oneplus 7 Pro va deveni primul smartphone din lume disponibil comercial cu astfel de memorie.

oneplus7

Oneplus 7 Pro va sosi cel mai probabil cu o baterie de 4.000 mAh cu incarcare foarte rapida, cu o camera principala de 48MP, una selfie de 16MP motorizata ce va iesi din partea superioara a corpului telefonului atunci cand e accesata de utilizatori pentru a le putea oferi fanilor de Oneplus un ecran full (complet, fara decupaje).

Noul flagship killer va rula Oxygen OS v9 (Android 9 Pie) si va fi disponibil comercial imediat dupa lansare in variante pe culorile Nebula Blue (un albastru gradient) si Mirror Gray (gri inchis).

Pretul de pornire ar fi undeva la 750 de Euro.

2 Comments

  1. :) e intr-adevar un telefon care promite foarte mult, mai ales ca va avea si un pret foarte atractiv pe zona premium

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!