EvenimenteSmartphonesStiri

Huawei lanseaza P Smart Z. Spate de Pixel si ecran adaptat la trendul din 2019

huawei p smart Z 3

Ceea ce Google a esuat sa faca cu ale sale telefoane Pixel 3a, fac cei de la Huawei cu noul lor P Smart Z, si anume: au lansat un telefon mobil de buget, care arata ca un smartphone Pixel cand e privit din spate (textura/materiale), dar cu ecran adaptat la trendul anului 2019, adica cu margini foarte subtiri si nici o urma de breton.

Telefonul Huawei P Smart Z costa numai 280 Euro conform listarii sale de pe Amazon Spania si Italia, si vine cu un ecran LCD a carui diagonala masoara 6.5 inci, ecran ce acopera toata partea frontala, astfel ca, nu exista decupaj pentru camera selfie sau pentru breton. Camera selfie de 16MP e una de tip pop-up (iese din partea superioara a telefonului ca un periscop – necesita o secunda pt activarea ei).

huawei p smart Z 1

Huawei spune ca aceasta camera pop-up are o rezistenta de pana la 12kg forta de apasare si are o viata de pana la 100.000 de cicluri.

Si daca tot suntem la capitolul camera, sa mentionam faptul ca, camera principala este dotata cu un senzor de 16MP + unul de 2MP pentru profunzime.

Huawei a echipat modelul P Smart Z cu procesorul Kirin 710F, cu 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern (si include si un slot micro SD pentru carduri, ceva ce Pixel 3a nu are).

De asemenea P Smart Z este dotat cu o baterie de 4.000 mAh spre deosebire de numai 3.000 mAh pe modelul standard de Pixel 3a. Telefonul ruleaza Android 9 Pie cu Emotion UI v9.0 peste. Noul model vine cu port USB-C, comparativ cu portul micro USB prost inspirat ales de Huawei pentru modelul Huawei P Smart 2019.

Telefonul va fi disponibil in Europa, inclusiv in Romania, incepand cu mijlocul acestei veri. Vom reveni cu informatii atunci cand le vom avea de la Huawei Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!