Pretul telefonului Huawei P30 lite, in Romania

Pretul telefonului Huawei P30 lite

La doua zile dupa lansarea oficiala a gamei de telefoane premium Huawei P30, in Paris, producatorul chinez a lansat pe piata si un al treilea model Huawei P30 Lite, smartphone ce devine disponibil pe piata din Romania, incepand cu finalul acestei saptamani.

Noul Huawei P30 Lite este echipat cu o camera foto principala tripla asistata de inteligenta artificiala, dispune de un design sofisticat, chipsetul Kirin 710, sistemul Android Pie v9 cu interfata grafica Emotion UI v9 si 128GB spatiu intern pentru stocare fisiere.

Telefonul dispune de un afisaj LCD Dewdrop de 6.15″ in diagonala, prevazut cu breton ingust sub forma unei picaturi de apa, atingand astfel un raport ecran-corp de 84,1%.

Pretul telefonului Huawei P30 lite

Huawei P30 Lite este disponibil in culorile Midnight Black (negru), Pearl White (alb) si Peacock Blue (albastru gradient), la un preț recomandat de 1.700 lei.

Telefonul P30, in varianta lite, poate fi achiziționat atat la partenerii autorizati Huawei, dar si din Huawei Experience Shop Afi Cotroceni sau din Huawei Service Center, doua spatii unde clientii pot descoperi si se pot familiariza cu ecosistemul interconectat si inteligent al producatorului.

La emag, pretul telefonului Huawei P30 Lite este de 1.699 lei si-l puteti comanda deja online direct de pe site.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.