SmartphonesStiri

Lenovo Z6 Pro Ferrari, o editie limitata cu insemnele calutului cabrat

Lenovo Z6 Pro Ferrari

De ani buni exista un trend in piata de telefoane mobile, trend ce aduce alaturi in secolul XXI producatorii de smartphone si cei de bolizi pe patru roti precum Porsche, McLaren, Lamborghini, Ferrari si altii, in ideea de a le oferi clientilor lor telefoane de lux branduite cu marca acestor super masini sport.

Lenovo Z6 Pro Ferrari

Pe finalul acestei saptamani vice-presedintele companiei Lenovo a postat pe contul sau personal de pe o retea de socializare din Asia, o imagine cu ceea ce el spune ca va fi Lenovo Z6 Pro Ferrari Limited Edition.

Lenovo a lansat recent smartphone-ul flagship Lenovo Z6 Pro echipat cu procesorul Snapdragon 855, o baterie de 4.000 mAh cu incarcare rapira si sistemul de operare mobil Android, versiunea Pie.

Diferenta dintre modelul standard Z6 Pro si editia limitata marca Ferrari, va fi in primul rand la nivel cosmetic. Cel din urma fiind customizat in culorile si cu logoul producatorului italian imprimat pe carcasa.

Cel mai probabil va beneficia si de o tema pre-instalata cu insemnele calutului cabrat, dar si de o cutie de colectie in care va fi livrat alaturi de o serie de accesorii cu aceleasi insemne ale companiei italiene Ferrari.

Alte telefoane mobile lansate in ultimii ani de producatorii de smartphone-uri in parteneriat cu producatori de autovehicule ar fi Huawei Mate Porsche Design, Oppo Find X Lamborghini, OnePlus 6T Mclaren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!