AccesoriiEvenimenteGamingStiri

Xbox Elite 2, este noul controller lansat de Microsoft la E3

Xbox Elite 2

In cadrul evenimentului Xbox organizat de Microsoft la E3 2019, compania a anuntat o sumedenie de jocuri ce vor intra in Xbox store, dar si un nou controller wireless Xbox Elite, alaturi de detalii despre viitoarea consola Xbox la care echipa ce a dezvoltat modelele anterioare lucreaza deja (proiect ce poarta in acest moment denumirea Scarlett).

Noul controller wireless Xbox Elite 2 va fi capabil sa ofere pana la „30 de moduri noi de a ne juca ca un adevarat pro”, incluzand aici thumbstick-uri a caror tensiune poate fi ajustata manual. Controllerul dispune, de asemenea, de doua zone acoperite cu material cauciucat pentru un grip mai bun, ceva ce niciun controller Xbox anterior nu avea.

Xbox Elite 2 controller wireless 1

Xbox Elite 2 iti permite salvarea de pana la 3 configuratii ale controllerului, tocmai in ideea ca atunci cand trece din Fifa 19 in Forza, utilizatorul sa nu fie nevoit sa-si reconfigureze butoanele.

Noa generatie de controller wireless Xbox Elite va beneficia de un acumulator care ne va oferi pana la 40 de ore de functionare la o singura incarcare (la care se poate aduga un dock de incarcare).

Controllerul wireless Xbox Elite 2 si incarcatorul de tip dock station costa impreuna 180$ si poate fi deja precomandat direct de pe site-ul Xbox. Vestea proasta e ca nu va fi livrat mai devreme de Noiembrie 4, 2019.

Ce include pachetul bundle de 180$:

  • Xbox Elite Wireless Controller Series 2
  • Carrying case
  • Set of 6 thumbsticks: Standard (2), Classic (2), Tall (1), Wide Dome (1)
  • Set of 4 paddles: Medium (2), Mini (2)
  • Set of 2 D-pads: Standard, Faceted
  • Thumbstick-adjustment tool
  • Charging dock
  • USB-C cable

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!