AccesoriiEvenimenteStiriWearable

Mi Band 4, noua bratara Xiaomi cu display AMOLED color si insemnele Avengers

Mi Band 4

Mi Band 4, este noua bratara cu ecran color si insemnele Avengers lansata pe piata de catre producatorul chinez.

Xiaomi a lansat pe piata noua generatie de bratara de fitness Mi Band, si odata cu aceasta si primul model ce beneficiaza de un ecran tactil color.

Bratara de fitness Mi Band 4 dispune de un ecran AMOLED cu diagonala de 0.95″ ce e protejat de un strat de sticla 2.5D (curbata) rezistenta la zgarieturi. Un upgrade considerabil comparativ cu modelul anterior Mi Band 3.

Update: Promotie pentru acest model, 127 lei pe eMAG

mi band4

De asemenea, noua bratara dezvaluita de Xiaomi beneficiaza de un senzor de inalta precizie pe 6 axe, astfel ca va putea recunoaste / detecta miscari mult mai complexe ale celui care poarta bratara pe incheietura mainii. Mi Band 4 este, de asemenea, rezistenta la apa pana la o adancime de 50 de metri (5 atmosfere), astfel ca vei putea face dus si chiar inota cu ea pe mana.

Mi Band 4 integreaza si asistentul virtual Xiao AI, astfel ca va accepta si comenzi vocale, functie utila in controlul dispozitivelor IoT (Internet of Things) sau atunci cand vrei sa iti setezi un reminder.

Cu Mi Band 4 vei putea controla muzica de pe smartphone-ul la care este conectata bratara, probabil una dintre functiile mult dorite de fanii acestui tip de gadget.

In plus, bratara iti permite sa-ti presetezi una din temele color disponibile pentru a-i oferi bratari un aspect unic.

Xiaomi va incepe comercializarea noii bratari de fitness Mi Band 4 in varianta standard si o varianta cu NFC (plati contactless). Modelul standard costa 22 euro, in timp ce modelul cu NFC costa 30 euro.

mi band4 bratara avengers

Xiaomi a mai anuntat si o versiune dedicata Razbunatorilor (Marvel’s Avengers), acest model va sosi cu teme color reprezentative personajelor din universul Marvel, dar si cu o bratara in diferite culori cu logoul A imprimat pe ea. Versiunea Mi Band Avengers Edition este livrata intr-un pachet special create cu insemnele formidabilei echipe de super eroi – Avengers, si costa 45 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!