Galaxy Note 10 Unpacked, evenimentul Samsung din luna August!

Galaxy Note 10 Unpacked

Galaxy Note 10 Unpacked

Stiam deja de ceva timp la nivel de zvon data cand producatorul sud coreean Samsung Electronics urmeaza sa lanseze noua generatie de phablet, insa astazi avem si confirmarea oficiala din partea companiei.

Conform invitatiilor trimise de Samsung presei, dar si prin intermediul postarilor facute de aceasta pe retelele de socializare, noul Galaxy Note 10 urmeaza sa debuteze in cadrul unui eveniment Unpacked cu presa, ce va avea loc pe 7 august, la New York.

La fel ca anul trecut, atunci cand Samsung a lansat pe piata Galaxy Note 9, si modelul Galaxy Note 10 va debuta in aceeasi locatie: sala Barclays Center, din Brooklyn.

Evenimentul va fi transmis in direct atat pe YouTube, cat si pe Facebook.

In ceea ce priveste phablet-ul, acesta ar putea fi anuntat in doua versiuni: Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10+, la fel ca modelele din gama Galaxy S10.

Spre deosebire de Note 9 din 2018, designul lui Galaxy Note 10 va avea margini foarte, foarte subtiri, o camera foto tripla amplasata pe verticala in loc de orizontala, asa cum a fost pana anul trecut.

Galaxy Note 10 este asteptat sa beneficieze de un display Dynamic AMOLED cu diagonala de 6.3″, in timp ce modelul Plus e asteptat cu un display cu diagonala de 6.75″ si tehnologie HDR10+. Ambele modele vor avea renunta la mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm al castilor cu fir, insa vor beneficia de difuzoare stereo.

In functie de piata, Galaxy Note 10 va fi livrat cu procesorul Snapdragon 855 si/sau Samsung Exynos 9820. Si ne asteptam ca cel putin un model sa dispuna de modem pentru viitoarele retele 5G. Galaxy Note 10+ ar putea fi echipat cu o baterie de 4.500 mAh.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *