Pretul telefonului Huawei P Smart Z. Primul model al producatorului cu ecran complet! (fara breton)

Pretul telefonului Huawei P Smart Z

Huawei isi diversifica si mai mult vastul portofoliu de telefoane mobile cu introducerea modelului Huawei P Smart Z, un smartphone cu Android de nivel mediu din punct de vedere al specificatiilor si al pretului sau.

Telefonul Huawei P Smart Z beneficiaza de un design similara cu cel al telefoanelor Pixel, insa fara breton, fara decupaj in ecran, astfel ca display-ul este complet, iar camera selfie este de tip pop-up la fel ca cea de pe OnePlus 7 Pro.

Huawei a dotat telefonul P Smart Z cu un ecran IPS LCD cu afisaj FullView care masoara 6.59″ in diagonala. In plus, ecranul are un aspect 19,5:9, rezolutie Full HD+ (2.340 x 1.080 pixeli) si acopera in proportie de 91% partea frontala a telefonului conform producatorului.

Telefonul este echipat cu procesorul octa-core Kirin 710F, dispune de 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern, si integreaza o baterie cu capacitatea de 4.000 mAh.

Camera selfie de tip pop-up beneficiaza de un senzor de 16MP si asigura pana la 100.000 de activari (deschidere/inchidere). In plus, telefonul dispune de un sistem de detectie atunci cand e scapat din mana pentru a putea retracta imediat camera pop-up, tocmai pentru protectia ei.

Camera foto duala principala de pe spatele telefonului este compusa dintr-un senzor principal de 16MP + unul de 2MP pentru profunzime si dispune de o apertura f/2.2.

Ambele camere sunt asistate de A.I. (inteligenta artificiala).

Huawei P Smart Z ruleaza sistemul Android 9 Pie si ofera experienta de utilizare Emotion UI v9.

Pretul telefonului Huawei P Smart Z

Noul smartphone din portofoliul producatorului chinez Huawei este disponibil in Romania incepand cu luna aceasta in culorile Midnight Black (pe negru), Sapphire Blue (albastru) si Emerald Green (verde), prin partenerii autorizati (retail, telecom) la pretul recomandat de 1.400 lei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *