Tenda TEG3210P si TEG3224P, switchuri performante dedicate zonei business

Tenda TEG3210P si TEG3224P

Tenda Technology lanseaza pe piata romaneasca doua switchuri performante dedicate clientilor business, Tenda TEG3210P si TEG3224P.

Cele doua switchuri Tenda TEG3210P si TEG3224P reprezinta un varf de tehnologie si integreaza tehnologia PoE (Power-over-Ethernet), care permite alimentarea cu energie electrica direct prin cablurile LAN ale echipamentelor periferice precum camerele video, access point-urile wireless, terminalele telefonice VoIP, terminalele intercom pentru teleconferințe sau terminalele de interfon, fara a mai fi nevoie ca acestea sa fie legate la o priza.

In acest tip de configuratie de retea, amplasarea perifericelor in spatiile de birouri sau in exteriorul cladirilor nu mai depind de prize, ci doar de lungimea cablului de retea. Spre deosebire de switchurile clasice, care isi pot alimenta perifericele doar prin atasarea unui injector PoE (alimentat la randul sau de la priza), cele doua noi modele Tenda incorporeaza aceasta functionalitate, toate porturile lor de retea (conventionale, de tip RJ-45) dispunand de capacitatea de a alimenta echipamentul la care sunt conectate.

Astfel, printre clientii care pot beneficia de puterea acestor switchuri se numara hotelurile si pensiunile, companiile care detin spatii de birouri de dimensiuni medii si mari sau dispuse pe mai multe niveluri, companiile din sectorul productiei, spitalele, companiile care au nevoie de solutii de securitate fizica s.a.m.d.

TEG3210P V1 08

Modelul TEG3210P dispune de opt porturi LAN Base-T Ethernet 10/100/1000 (Gigabit Ethernet), toate cu functie PoE, si de doua porturi Base-X Gigabit SFP. Modelul TEG3224P dispune de 24 de porturi LAN Gigabit Ethernet si de 4 porturi Base-X SFP. Capacitatea maxima de transfer de date este de 20 Gbps in cazul modelului TEG3210P si de 56 Gbps in cazul lui TEG3224P.

In ceea ce priveste puterea de alimentare disponibila, porturile functioneaza pe standardele IEEE 802.3af/at, iar puterea de iesire pentru un port PoE este de maximum 40W in cazul lui TEG3210P (total 115W), în vreme ce pentru modelul superior, TEG3224P, aceasta este de 30W (total 370W).

Ambele switchuri dispun de protectie la suprasarcina la nivel de port individual si la sursa de alimentare, precum si de suport pentru functii precum VLAN, IGMP, QoS, DHCP Snooping, Telnet etc.

Ambele modele asigura protectie impotriva atacurilor ARP si DoS, IP+MAC+PORT+VLAN Bind, filtrare MAC si alte setari legate de securitate, prin intermediul interfetei web.

Cele doua switchuri includ porturi SFP (doua in cazul lui TEG3210P, si patru, in cel al lui TEG3224P). Porturile de tip SFP (small form-factor pluggable) instalate in aceste switchuri permit conectarea directa la cabluri de date cu fibra optica si asigura o rata de transfer de 1Gbit/s fiecare.

In cazul modelului TEG3224P, cele patru porturi SFP existente sunt de tip combo, fiind posibila atat conexiunea directa la un cablu de fibra optica, cat si la unul conventional, de cupru.

Pret switch Tenda

Cele doua modele sunt disponibile pe piata din Romania in magazinele partenere de specialitate, la preturi incepand de la 589 lei pentru Tenda TEG3210P, respectiv 1.945 lei modelul de switch Tenda TEG3224P.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x