AccesoriiStiriWearable

Galaxy Watch 2 arata superb si poate debuta alaturi de Galaxy Note 10, pe 7 august

Galaxy Watch 2
credit foto: AndroidHeadlines

Galaxy Watch 2 sau Watch Active 2, va fi cel mai frumos smartwatch produs vreodata!

Saptamana trecuta am avut oportunitatea sa vedem in imagini designul urmatorului smartwatch produs de Samsung Electronics, Galaxy Watch Active 2.

Cu toate ca imaginile de saptamana trecuta pictau un tablou general destul de edificator despre aspectul urmatorului ceas Galaxy Watch, o noua imagine cu ceea ce va fi noua generatie de Galaxy Watch (unii spun ca va purta denumirea Galaxy Watch 2 *fara Active), ne permite sa ne facem o impresia mult mai bine conturata asupra designului.

Personal apreciez foarte mult noul design deoarece Samsung reuseste pentru prima data sa transforme un smartwatch (ceas electronic inteligent cu aspect sport) intr-unul cu aspect elegant similar cu al unui ceas de mana mecanic/automatic, astfel ca le va permite pana si celor mai exigenti gentlemeni sa poata purta pe incheietura mainii un smartwatch care sa le accesorizeze tinuta de gala (frac, costum).

Spre deosebire de generatiile anterioare, noul model de smartwatch este mult mai subtire si vine cu o curea din piele (vezi foto sus). O alta caracteristica noua va fi cea a inelului rosu din jurul butonului de pornire (power), un element estetic de culoare care ne va permite sa identificam versiunea ceasului: va exista un model wi-fi si unul cu SIM (LTE).

Acest smartwatch ar putea sosi cu functie pentru electrocardiograma si detectare a caderilor purtatorului ceasului (foarte utila pentru persoanele in varsta). De asemenea se zvoneste ca noul ceas va fi comercializa numai in variante de 40mm, respectiv 44mm.

Galaxy Watch Active 2 e asteptat sa fie prezentat oficial de catre cei de la Samsung in cadrul evenimentului Unpacked de pe 7 august, care va avea loc la New York.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!