AccesoriiSmartphonesStiriTech

Incarcator wireless Huawei (Review)

Incarcator wireless Huawei

Incarcator wireless Huawei

Incarcatoarele wireless reprezinta alternativa eleganta pentru incarcarea smartphone-urilor in 2019, deoarece pe langa faptul ca puterea de incarcare a crescut considerabil, ele pot in acelasi timp servi pe post de accesoriu estetic pentru biroul de acasa sau de la munca.

Recent, prin parteneriatul Gadget Talk cu retailerul chinez Gearbest,  am adus in teste incarcatorul wireless oficial produs de Huawei, in varianta pe negru.

Incarcatorul e un model foarte compact (ocupa putin spatiu) comparativ cu alte incarcatoare wireless disponibile, are o estetica placuta, e usor si portabil, iar suprafata din silicon pe care asezam telefonul mobil pentru a-l incarca e placuta la atingere (am putea spune ca e la fel de fina ca, catifeaua). Din pacate, aceasta suprafata e si mare magnet pentru particulele de praf (vezi foto in galeria de jos).

Incarcator wireless Huawei review 9

In cutia in care este livrat se mai gasesc manualul de utilizare, cablul USB-C si adaptorul pentru priza 220v.

Puterea de incarcare este de 15W, astfel ca e capabil sa incarce un telefon Mate 20 Pro in 30 de minute pana la 30% din capacitatea maxima a bateriei de 4.200 mAh a smartphone-ului Huawei. Ceea ce inseamna ca e capabil sa ofere incarcare wireless rapida telefoanelor echipate cu standardul wireless Qi similar cu ceea ce iti ofera un incarcator standard prin cablul USB.

O alta functie faina pe care o ofera incarcatorul wireless de la Huawei, e capabilitatea lui de a adapta tensiunea de iesire la tipul de gadget pus la incarcat: telefon (pana la maxim 15w), smartwatch, casti wireless etc, tocmai pentru a le proteja bateria. Acest lucru e posibil multumita chipului cu care este echipat incarcatorul wireless, dar si de sistemul de protectie pe mai multe straturi integrat de Huawei in el.

De asemenea incarcatorul vine cu o functie smart care ii permite sa se opreasca automat atunci cand detecteza obiecte metalice pe suprafta de incarcare precum monede, chei s.a.m.d. Mai poate controla temperatura pentru a evita supra-incalzirea.

Incarcator wireless Huawei review 8

Pentru o incarcare corecta, va recomand, sa utilizati numai cablul original al incarcatorului. Totodata necesita o distanta maxima de 5mm de la suprafta incarcatorului pentru ca incarcarea wireless sa fie eficienta. Incarcatorul Huawei e capabil sa incarce telefonul mobil chiar daca acesta se afla intr-o husa de silicon.

Per total incarcatorul multumeste, insa nu exista comparatie cu incarcatorul prin cablu (original) al telefonului Huawei Mate 20 Pro utilizat in teste, care imi incarca de la 0 la 100% bateria de 4.200mAh in mai putin de o ora, versus o ora si patruzeci de minute, cat ii trebuie modelului wireless ca sa ii incarce bateria.

Incarcatorul poate fi achizitionat din retail. Noi, va recomandam oferta celor de la Gearbest, unde il veti gasi la un pret redus considerabil – sub 100 lei, comparativ cu pretul local care e de trei ori mai mare. Insa va trebui sa aveti rabdare cu livrarea din Asia.

Calculati cu atentie care e varianta de livrarea potrivita pentru voi si luati in calcula si o taxa de import vamala (pana in 20 lei). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!