Oppo Reno, comercializat in varianta Barcelona Edition in Europa

Oppo Reno Editie Barcelona

In 2015, Barcelona semna un contract de sponsorizare cu brandul chinez de telefoane mobile, Oppo, in urma caruia numele producatorului apare pe tricourile echipei, pe panourile publicitare ale clubului, iar jucatorii se bucura de cele mai noi modele de smartphone.

Anul acesta Oppo a lansat pe piata smartphone-ul Oppo Reno, cu o camera foto impresionanta pe spate (10x zoom), dar si de una selfie ce dispune de un sistem inedit de tip pop-up.

Saptamana aceasta Oppo si Barcelona anunta lansarea unei versiuni Reno 10x zoom in editie limitata cu insemnele clubului atat pe carcasa telefonului (apropo, logoul ar fi placat cu aur pe spate), cat si pe cutia si accesoriile sale.

Mai mult, telefonul Reno 10x zoom in varianta Barcelona edition dispune de o culoare care imita perfect cu tricourile pe care jucatorii Barcelonei le poarta in timpul meciurilor din campiona si Uefa Champions League.

Oppo Reno

De asemenea, telefonul dispune de o tema cu iconite tematice clubului, ringtone-uri personalizate pentru fanii Barcelonei, wallpaperuri s.a.m.d.

Pentru acest model in editie limitata dedicat fanilor clubului catalan, acestia vor trebui sa scoata din buzunare 900 euro, incepand cu 26 iulie, atunci cand telefonul va fi comercializat in Europa (Spania, Franta, Olanda si alte cateva tari de pe continent).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *