Galaxy Tab S6 debuteaza cu cel mai avansat S Pen si CPU Snapdragon 855

galaxy tab s6

Samsung Electronics a lansat astazi o noua tableta, Galaxy Tab S6, a carei configuratie tehnica impresioneaza prin echiparea ei cu procesorul de top dezvoltat de Qualcomm, Snapdragon 855, si un nou S Pen a carui tehnologie o vom intalni, cel mai probabil, si pe gama Galaxy Note10 de luna viitoare.

“In ziua de azi, inspiratia poate veni in orice moment, iar creativii si profesionistii au nevoie de un dispozitiv capabil sa tina pasul cu imaginatia lor, completandu-le in acelasi timp stilul de viata aglomerat. Galaxy Tab S6 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si da frau liber creativitatii cu ajutorul unui device cu specificatii premium, rezultat al tehnologiei de ultima ora cu care Samsung i-a obisnuit”, a declarat DJ Koh, presedinte și CEO al diviziei IT & Electronics, Samsung Electronics.

Noul Galaxy Tab S6 e succesorul modelului Galaxy Tab S5e, e la fel de subtire desi include in premiera o camera foto duala cu functie Ultra-wide (13MP + 5MP), si ofera in plus un S Pen magnetic care, in 2019, integreaza tehnologie de incarcare wireless (pana la 10 ore de functionare in numai 10 minute de incarcare) si functie de control de la distanta pentru poze, captura video la fel ca pe Galaxy Note 9, plus Pen Air actions care-i permit utilizatorului sa controleze de la distanta continutul multimedia din tableta.

S Pen-ul este compatibil atat cu Samsung Notes, cat si cu aplicatia Microsoft Word pentru notite scrise de mana digital si convertite in fisiere text.

https://www.youtube.com/watch?v=yilbQbIm7UU

De asemenea tableta Galaxy Tab S6 vine cu o noua versiune Samsung Dex, astfel ca alaturi de accesoriul Samsung Book Cover (cu touch) tableta ii poate oferi utilizatorului o experienta similara cu cea de pe PC.

Tableta e pregatit pentru gaming beneficiind de un display Super AMOLED cu diagonala de 10.5″, patru difuzoare AKG stereo si tehnologie audio Dolby Atmos.

In plus, include Game Booster software (pe baza de A.I.) care contribuie la imbunatatirea exprientei fiecarui gamer prin parteneriatele celor de la Samsung cu Unity si Unreal Engine. De asemenea, prin intermediul Game Launcher-ului gamerii au acces la Discord pentru live chat in timpul sesiunilor de joaca.

Noua generatie de tableta Galaxy Tab S va fi disponibila in variante cu 6GB RAM + 128GB ROM si 8GB RAM + 256GB ROM. In ambele variante va sosi cu slot pentru carduri micro SD de pana la 1TB.

Galaxy Tab S6 integreaza o baterie cu capacitatea de 7.040 mAh. Bateria S Pen-ului are capacitatea de 0.35 mAh.

Tableta va fi comercializata in Europa incepand cu luna septembrie, in variante pe Mountain Gray (gri), Cloud Blue (albastru) si Rose Blush (un fel de rose gold).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *