Apple Card debuteaza de luna aceasta (Tutoriale video)

Apple Card

In luna martie a acestui an cea mai valoroasa companie din Statele Unite a anuntat lansarea Apple Card, serviciu bancar care incepand cu luna august devine disponibil clientilor.

Apple tocmai a anuntat ca incepe prima faza de testare a Apple Card cu clientii care s-au pre-inregistrat inca de la finalul lui Martie 2019, astfel ca acestia, au posibilitatea de a depune o cerere de acordare a cardului, fie el virtual sau fizic. Apple le ofera clientilor sai posibilitatea de a alege una sau ambele variante de Apple Card.

Pana la disponibilitatea Apple Cardului la nivel global compania a lansat o serie de tutoriale video care sa ajute primul val de posesori de card sa se inregistreze si sa activeze cardul in varianta virtuala pe iPhone, precum si posibilitatea de a efectua o cerere de a primi un card fizic din titanium (vezi clipurile oficiale mai jos).

apple card

Varianta fizica a cardului iti va permite sa efectuezi plati la fel ca si cu un card de debit fara a fi necesar iPhone-ul. Din pacate, cardul nu e contactless, dar clientul poate face aceasta cerere de a primi cardul fizic fara a plati vreun ban pe emiterea lui.

Activarea cardului se poate face in cateva secunda numai pe un terminal care ruleaza iOS 12.4 (sau o versiune mai recenta) prin aplicatia Wallet, unde clientul isi introduce datele personale, asteptand apoi ca Goldman Sachs sa ii aprobe si activeze cardul.

Apple Card va fi disponibil pana la finele acestei luni pe tot teritoriul SUA, insa in ceea ce privete Europa si alte piete deocamdata nu exista confirmare din partea companiei.

Aceasta veste vine in conditiile in care serviciul Apple Pay a devenit disponibil de vara aceasta in Romania, iar de luna viitoare debuteaza si noile telefoane iPhone XI.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.