Samsung anunta Galaxy A10s, cu baterie 4.000mAh si notch ingust

Galaxy A10s

Galaxy A10s, un mic upgrade la modelul anterior A10.

Samsung Electronics a lansat un nou smartphone, Galaxy A10s, urmasul lui A10 cu o baterie mai mare, display Infinity-V cu notch in gust, senzor pentru amprente pe spate si sistemul mobil de operare Android Pie cu noua interfata grafica One UI.

Telefonul beneficiaza de un display IPS de 6.2″ in diagonala cu afisaj Infinity-V, astfel ca, camera selfie este integrata in notchul sub forma unei picaturi de apa. Rezolutia ecranului este HD+ (720 x 1.520 pixeli).

Galaxy A10s este echipat cu un procesor octa-core, 2GB memorie RAM si 32GB spatiu intern, ce poate fi extins prin intermediul unui card micro SD.

Camera principala de pe spate este duala: senzori de 13MP + 2MP. Camera selfie dispune de un senzor de 8MP.

Capacitatea bateriei integrate in Galaxy A10s este cu 600 mAh mai mare decat cea de pe modelul anterior A10, astfel ca utilizatorii de A10s vor beneficia de o baterie de 4.000 mAh (autonomie de pana la doua zile de functionare).

Pretul nu a fost deocamdata dezvaluit, insa luand in considerare specificatiile tehnice ale telefonului, Galaxy A10s ar urma sa coste undeva pana in 1.200 lei. Variantele de culori sunt: pe rosu, verde, albastru si negru.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *