Filme online subtitrate in romana (Top 5 siteuri)

Filme online subtitrate in romana

In curand, siteurile de filme online subtitrate in romana, ar putea fi blocate pe teritoriul tarii noastre, daca acestea vor fi gasite vinovate de incalcarea drepturilor de autor.

Inca de anul trecut se afla pe rol un dosar in care mai multe case de productie si studiouri de film de la Hollywood se judeca cu siteurile de filme online pentru ca acestea sa fie inchise permanent.

Neavand posibilitatea de a inchide direct aceste siteuri cu filme online subtitrate in romana, companiile producatoare de filme se judeca de mai bine de un an de zile pentru a obliga providerele de internet din Romania sa blocheze toate aceste domenii si astfel clientii lor sa nu mai poata vizita siteurile in culpa.

Conform informatiilor publicate de ziare.com, Disney, Sony Pictures, Warner Bros etc, au obtinut pe finalul lui 2018 blocarea permanenta a accesului clientilor companiilor furnizoare de internet la punct fix si mobil. Practic, li s-a cerut furnizorilor de internet sa blocheze la nivel de DNS accesul romanilor la aceste siteuri.

Totusi, proprietarii siteurilor cu filme online piratate au atacat sentinta data de tribunalul Bucuresti la Curtea de Apel, astfel ca pana la pronuntarea unei sentinte judecatoresti definitive acestea sunt inca accesibile atat utilizatorilor romani de internet la punct fix (cablu, fibra), cat si celor care acceseaza internetul de pe mobil

Printre siteurile vizate se numara www.filmehd.net, filmeonline2013.biz, dar si cele de torrente precum thepiratebay.org.

Top 5 cele mai vizitate siteuri de filme online subtitrate in romana

1. www.topfilmeonline.net
2. www.filmeonline.biz
3. www.filmehd.net
4. www.filmeonline.st
5. www.voxfilmeonline.biz

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.