EvenimenteSmartphonesStiri

HTC Wildfire X, cel mai nou smartphone de buget al producatorului

HTC Wildfire X

HTC revine pe piata cu un nou model de smartphone cu sistemul Android si procesor MediaTek, telefon dedicat celor cu bugete limitate si care ne aduce aminte de primul model de Wildfire lansat in 2010 (o varianta mini a unui model Desire).

De aceasta data noul HTC Wildfire X este construit prin licentiere de o companie chineza si beneficiaza de un design cu textura 3D OPVD oglinda disponibil intr-o singura culoare albastru safir.

Telefonul este insotit de accesoriul MyBuddy, un fel de alarma foarte zgomotoasa in caz de pericol care de asemenea permite inregistrarea audio si video si transmiterea lor live catre terte parti in cazul in care proprietarul se afla in pericol. De asemenea poate transmite locatia catre familie si functioneaza si pe post de detectare a telefonului in cazul ratacirii telefonului.

Noul smartphone dispune de un ecran de 6.2″ in diagonala cu rezolutie HD+ si notch ingust in care este integrata camera selfie de 8MP. Telefonul este echipat cu procesorul MediaTek Helio P22, cu 3 sau 4 GB memorie RAM si 32 sau 128 GB spatiu intern, la care se adauga un slot pentru carduri micro SD ce va permite extinderea memorie cu pana la 256GB.

Telefonul HTC Wildfire X este de asemenea echipat cu o baterie de 3.000 mAh, ruleaza Android Pie si dispune de o camera foto tripla compusa din senzorul principal de 12MP, senzorul secundar tele foto de 8MP cu 2x zoom optic si senzorul de profunzime de 5MP.

HTC va incepe comercializarea telefonului din 22 august, in Asia, la preturi incepand de la 140 euro, cu cel mai scumpa versiune ajungand la numai 175 euro, anunta compania taiwaneza.

In plus, clientii vor beneficia de 1 an de garantie standard + 6 luni de garantie care include reparatii fara intrebari despre cum s-a produs defectiunea. De asemenea HTC promite ridicarea si expedierea telefonului catre service, cel putin pe piata din India.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!