Motorola One Action, un One Vision putin mai ieftin #actionphone

Motorola One Action

In luna mai a acestui an Lenovo lansa pe piata Motorola One Vision, iar saptamana aceasta anunta Motorola One Action, care nu e altceva decat acelasi telefon, dar cu o camera foto ceva mai putin performanta (cel putin pe hartie asta indica specificatiile sale).

Motorola One Action, la fel ca One Vision, are acelasi ecran IPS LCD de 6.3″ in diagonala cu margini subtiri, rezolutie Full HD+ si o camera selfie de 12MP integrata in coltul stanga sus

La interior telefonul este echipat cu acelasi procesor Exynos 9609, cu 4GB memorie RAM si 128GB ROM (spatiu intern). Nici capacitatea bateriei nu difera de cea de pe One Vision, e tot de 3.500 mAh.

One Action ruleaza Android 9.0 Pie si ofera o mufa pentru jack-ul audio de 3.5mm, dar si un senzor pentru amprente amplasat pe spatele telefonului.

Singura mare diferenta este camera foto principala de pe spate echipata cu trei senzori: cel principal de 12MP (filmeaza 4K la 30 cadre pe secunda), al doilea de 16MP cu unghi larg 117° capabil sa filmeze in luminozitate redusa ce integreaza si stabilizare electronica a imaginii, si unul de 5MP pentru profunzime. Ca si o comparatie rapida, One Vision are un senzor principal de 48MP.

Pretul telefonului Motorola One Action

Comparativ cu pretul lui Motorola One Vision, noul One Action costa cu aproximativ 40 de euro mai putin, si cu toate ca, camera foto principala e mai slaba si capacitatea bateriei este aceeasi, telefonul este cu cativa milimetri mai gros decatv Vision.

Motorola One Action costa 260 euro si va fi disponibil in Europa inca de astazi, 16 august, in variante pe albastru denim si alb perlat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *