StiriTech

Grundig HomeWhiz – gama de electrocasnice inteligente interconectate

Grundig HomeWhiz

Producatorul german Grunding a lansat pe piata noastra noua gama de electrocasnice inteligente Grundig HomeWhiz. Compania spune ca aceasta noua gama de obiecte smart interconectate este una completa si ca reprezinta un pas important catre conturarea casei smart a viitorului, un concept menit sa usureze si sa imbunatateasca viata oamenilor.

Grundig HomeWhiz ofera un confort sporit si asigura control facil si eficient asupra electrocasnicelor din casa inteligenta, prin intermediul telefonului chiar si atunci cand esti plecat din localitate.

Noua gama alaturi de aplicatia de mobil iti permite schimbarea temperaturii din frigider, pornirea programului de spalare a rufelor, a vaselor, sau pur si simplu consultarea din aplicație a retetei pentru cina si preincalzirea cuptorului din drum spre casa, astfel de functii vor fi disponibile proprietarului direct de pe smartphone.

Grungid HomeWhiz ofera totodata si siguranta ridicata, prin utilizarea celor mai inalte standarde de autentificare (Sistem de protectie VDE Smart Home), dar si o eficienta energetica superioara. Prin setari si recomandari suplimentare pentru consum optim de energie electrica, noua gama de electrocasnice se poate adapta nevoilor exacte ale consumatorilor. Astfel se poate face inclusiv diagnosticarea produsului de la distanta, prin analizarea comportamentului de utilizare, fapt ce reduce timpul eventualelor interventii de reparatie.

Gama Grundig HomeWhiz include 5 produse premium cu conectivitate WiFi si tehnologii de top:

  • masina de spalat rufe cu functiile ProDose, pentru dozarea automata a detergentului si Steam Refresh, prin care mirosurile neplacute sunt eliminate cu ajutorul aburilor, pentru haine usor de calcat si impecabile, totul fara risipa
  • uscatorul cu functiile ExpressDry si TimeSaver, cu tinute gata de purtat intr-un timp scurt
  • masina de spalat vase cu filtre prevazute cu functia de autocuratare si programe de spalare automate, pentru rezultate perfecte cu minim de efort
  • cuptorul incorporabil cu tehnologia Multi-Taste-Oven, ce permite gatirea uniforma a trei feluri de mancare, fara ca gustul si aromele sa se amestece si cu functie de autocuratare pirolitica
  • combina frigorifica Side by Side prevazuta cu zone FullFresh+ si Vitamin Care, pentru alimente la fel de proaspete ca in ziua recoltarii

HomeWhiz

Producatorul mai anunta ca, pe parcursul anului 2019, gama Grundig HomeWhiz va fi actualizata si cu alte produse, proiectate pentru cresterea confortului acasa.

„Traim intr-o eră digitalizata, o era a vitezei si ne dorim ca totul sa se intample rapid, dar sa fie si simplu. Prin HomeWhiz, Grundig deschide noi drumuri, pentru o experienta digitalizata chiar si in utilizarea electrocasnicelor. Vorbim astfel de electrocasnice care comunica si interacționeaza autonom, totul ca utilizatorul sa se bucure mai mult de timpul petrecut acasa”, a declarat Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Director Arctic.

Aplicatia de mobil este disponibila atat pentru telefoanele si tabletele cu sistemul de operare mobil Android, cat si pe cele cu sistemul de operare iOS.

Electrocasnicele smart interconectate reprezinta viitorul, fiindca acestea ne fac viata mai relaxata, pentru a ne putea focusa pe ceea ce conteaza: familie, cariera.

Gadget Talk va recomanda gama de electrocasnice inteligente de la eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!