EvenimenteSmartphonesStiri

Samsung anunta Galaxy A90 5G, cu Snapdragon 855 si Dex!

Galaxy A90 5G

Galaxy A90 5G, primul telefon din seria Galaxy A cu tehnologie 5G.

Samsung Electronics ne surprinde cu un nou model de telefon 5G, Galaxy A90 5G, dupa lansarea modelelor Galaxy S10 5G, Galaxy Note10 5G, respectiv Galaxy Note10+ 5G. Astfel, Samsung ajunge la un total de patru telefoane 5G.

Noutatea adusa de acest A90 cu carcasa din sticla si textura geometrica unicat, e aceea ca telefonul este primul model din gama Galaxy A cu tehnologie 5G, si de asemenea primul telefon de nivel mediu din lume cu modem 5G. In plus, A90 5G ofera in premiera pentru un telefon din aceasta gama mid-range experienta Samsung Dex.

Galaxy A90 5G beneficiaza de un ecran generos Super AMOLED cu panou Infinity-U, a carui diagonala masoara 6.7″, iar rezolutia este Full HD+. Telefonul integreaza o camera selfie de 32MP in bretonul ingust, dar si un senzor pentru amprente in partea de jos, direct in ecran.

La interior Galaxy A90 5G este echipat cu chipsetul Snapdragon 855, 6 sau 8 GB memorie RAM si 128GB spatiu intern ce poate fi extins prin intermediul slotului micro SD care suporta carduri de memorie de pana la 512GB.

Telefonul A90 este dotat cu o baterie de 4,500 mAh si incarcare rapida (25W), ruleaza Android Pie cu One UI peste, iar camera foto principala este una tripla formata dintr-un senzor principal de 48MP, unul secundar de 8MP pentru unghiuri largi si cel de-al treilea senzor de 5MP pentru profunzime in imagini.

Samsung va incepe comercializarea acestui model de smartphone inca de la jumatatea acestei saptamani. Telefonul va fi disponibil in variante pe negru si/sau pe alb, insa producatorul nu a dezvaluit pretul lui. Vom reveni cu informatii in acest sens atunci cand Galaxy A90 5G va ajunge pe piata din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!