EvenimenteLaptopuriStiri

Blade Stealth 13, ar putea fi laptopul de gaming ultra-portabil dorit de toata lumea

Blade Stealth 13

Blade Stealth 13

RAZER munceste din greu de cativa ani incoace, in incercarea de a livra gamerilor un laptop ultra-portabil (subtire, usor, performant) capabil sa faca fata sesiunilor de gaming, iar modelul Blade Stealth 13 anuntat astazi, ar putea fi primul model din gama RAZER Blade care sa livreze o astfel de experiente.

Noul laptop Blade Stealth 13 masoara numai 15.3mm grosime si cantareste 1,27 kg, integreaza generatia a X-a de procesor Intel, si e livrat optional cu optiunea de placa grafica Nvidia GTX 1650 sau Iris Plus. In ambele variante laptopul ofera un boost important la capitolul performanta grafica daca e sa comparam solutiile grafice cu MX150 din modelele anterioare.

“Razer extinde in mod constant granitele tehnologiei proiectand laptopuri care folosesc cele mai performante componente in cele mai mici carcase. Am facut istorie cu Razer Blade, care au creat categoria sistemelor de gaming cu dimensiuni reduse, iar acum, Blade Stealth este pionierul unei noi categorii de piata cu performanțe de invidiat si dimensiuni si mai reduse,” a declarat Brad Wildes, Senior Vice President al diviziei de sisteme din cadrul Razer.

Practic, pentru prima data intr-un laptop de numai 13″ se regaseste o placa grafica precum GTX 1650 de la Nvidia pe care o regasim, de obicei, numai in laptopurile de 15″.

razer blade stealth13 2

Conform celor care au avut ocazia sa testeze deja noul laptop, acestia spun ca poti rula Doom si Overwatch in format 1080p la 60 de cadre pe secunda ceea ce inseamna ca ar trebui sa poti juca cam orice joc cu grafica 3D pe setari medii cu acest Blade Stealth 13.

In varianta cu soluti grafica Iris Plus laptopul ofera pana la 10 ore de autonomie de functionare a bateriei, ceea ce inseamna ca modelul cu placa GTX 1650 va oferi cu cel putin 2-3 ore sub acest prag (Razer nu a confirmat durata de functionare a bateriei pe aceasta versiune cu placa Nvidia).

“Noile Razer Stealth aduc experienta de gaming utilizatorilor care-si doresc portabilitate maxima, exploatand din plin performantele Turing prin incorporarea solutiei grafice GTX 1650 intr-un laptop cu diagonala de 13”. Suntem extrem de mandri de aceasta colaborare, acest laptop echipat cu placi video  GTX este dovada ingeniozitatii impresionante de care dau dovada cei de la Razer cand vine vorba de design,” a declarat Kaustubh Sanghani, vice-presedinte si general manager NVIDIA.

Stealth 13 vine cu 16GB memorie RAM DDR4, 256GB spatiu intern de tip PCIe M.2 SSD pe modelul Iris Plus / 512GB spatiu intern pe modelul cu placa video Nvidia.

In ceea ce priveste display-ul puteti opta pentru un ecran 1080p mat cu 100% acuratete sRGB sau unul tactil 4K (ambele protejate de un strat de sticla Gorilla Glass).

Laptopul va fi disponibil de luna aceasta in varianta cu finisaj Mercury White (mat) incepand de la 1.680 euro si creste in functie de hardware-ul optional ales de client.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!