ROG Phone 2 Ultimate Edition, anuntat de Asus la IFA cu 1TB

ROG Phone 2 Ultimate Edition

Asus a lansat a doua generatie de ROG Phone la mijlocul acestei veri, iar cu ocazia evenimentului cu presa de la IFA 2019, din Berlin, Asus anunta si o varianta ROG Phone 2 Ultimate Edition cu 1TB stocare.

Pe langa aceasta stocare de 1TB (de tip UFS 3.0), telefonul in varianta ROG Phone 2 Ultimate Edition mai include conectivitate 4G LTE Categoria 20, care in teorie ar trebui sa ofere viteze de descarcare de pe internet de pana la 2Gbps.

Restul specificatiilor raman aceleasi de pe ROG Phone 2 lansat spre finalul lunii iulie 2019. Adica, un ecran OLED de 6.59″ in diagonala cu rezolutie Full HD si rata de refresh 120Hz, procesorul Snapdragon 855 overclocked pentru extra performanta in jocuri. Acelasi lucru e valabil si pentru GPU Adreno 640, care bate performantele versiunii standard de GPU Adreno 640, in parte si multumita noului sistem de racire al telefonului.

In plus, noua generatie de ROG Phone, inclusiv in aceasta varianta Ultimate Edition, integreaza o baterie de 6.000 mAh care promite ore in sire de PUBG la 60Hz.

Telefonul Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition va avea un pret de 1.200 euro si va fi disponibil in Europa incepand din luna octombrie. ROG Phone 2 de luna aceasta la pretul de 900 euro. Mai mul ca sigur ambele variante vor intra in oferta magazinului retail eMAG.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *