EvenimenteStiriTV

Amazon si Grundig anunta televizoare OLED Fire TV pentru Europa

televizoare OLED Fire TV
Model OLED Fire TV

Cu toate ca pana in prezent orice dispozitiv care integreza software-ul Fire TV beneficiaza de panouri LCD, iata ca, Amazon in parteneriat cu Grundig pregatesc o intreaga noua linie de televizoare OLED Fire TV, dedicate clientilor din Europa.

Unul dintre noile modele va intregra o serie de microfoane pentru a putea controla televizorul prin voce de la distanta (asistentul Alexa). In cazul in care intimitatea e mai importanta Amazon si Grunding au si un model cu comanda vocala intregrata numai in telecomanda, fara microfoane in televizor.

Grunding spune ca panourile OLED utilizate la crearea noii game de televizoare OLED Fire TV sunt produse de LG si au o paleta larga de culori, precum si suport HDR10, Dolby Vision si un sistem audio echipat cu 10 difuzoare.

Grundig Vision 7 Fire TV Edition display
Grundig

Aceste televizoare vor fi comercializate in Europa (Austria, Germania pentru inceput), incepand din luna octombrie 2019, in variante cu ecran de 55 si 65 inci in diagonala.

Pretul de pornire este de 1.200 euro pentru o precomanda (1.325 euro incepand cu 28 octombrie. In varianta mai scumpa costa 1.300 euro (cu microfoane), 1.435 euro incepand cu 21 noiembrie.

JVC Fire TV Edition Smart TV
JVC

De asemenea Amazon pregateste in colaborare cu Grundig si televizoare LCD Fire TV (nu mai putin de 11 modele), dar si modele branduite JVC (Fire TV Edition) cu rezolutie 4K HDR, al caror pret incepe de la 320 euro (modele disponibile numai in UK).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!