AccesoriiEvenimenteStiriWearable

Apple Watch 5, anuntat cu carcasa inclusiv din titan si ecran Always-On

Apple Watch 5

Apple Watch 5, a fost lansat cu carcasa din titan si ecran tot timpul aprins!

In cadrul evenimentului anual dedicat lansarii telefoanelor iPhone, ce a avut loc in cladirea Steve Jobs din noul sediu, Apple a lansat telefoanele iPhone 11 si iPhone 11 Pro, alaturi de seria 5 de Apple Watch, model ce beneficiaza de o noua versiune cu carcasa din titan (pe langa cele clasice din aluminiu si otel inoxidabil pe diferite culori si cu diferite tipuri de curele).

Si asta nu e tot. Noul smartwatch vine cu o serie de functii noi, precum Always-on Display, care ii permite ceasului sa afiseze non-stop informatii pe ecranul ceasului (e drep, la o luminozitate ceva mai redusa), insa fara ca acesta sa intre in standby.

Apple Watch 5

Apple Watch5 5

Noul smartwatch Apple din seria 5 promite pana la o zi de utilizare (18 ore mai exact) si asta cu functia Always-on Display. Probabil, daca vei dezactiva aceasta functie poti scoate 1-2 ore in plus de functionare.

Pe langa GPS ceasul Apple Watch 5 primeste si un compass multumita noului chip de pozitionare care ii permite ceasului sa comunice cu satelitii de pe orbita pentru afisarea de informatii despre directii, latitudine, longitudine sau altitudine.

Apoi vine cu ceea ce Apple denumeste Apel de Urgenta International, functie care poate efectua un apel de urgenta de pe orice ceas Apple Watch in varianta cellular.

Apple Watch5 4

O alta noutate o reprezinta varietatea de modele de curele ce vor fi disponibile si din care clientul isi va putea alege atunci cand intra intr-un Apple store. Mai mult, Apple a anuntat ceea ce se numeste Apple Watch Studio, o experienta de shopping care ne va permite sa ne customizam singuri modelul de Apple Watch. Practic, mergi in sectiunea Apple store-ului unde se afla Apple Watch Studio, iar acolo ai optiunea de a-ti alege dupa bunul plac modelul de Apple Watch, culoarea si materialul din care este construita carcasa, dar si modelul de curea sau curele dorite.

Apple Watch5 1

De asemenea va exista o linie intreaga de curele sport branduite Nike dedicate seriei Apple Watch 5. Si variante create de casa de moda Hermes.

Pretul Apple Watch 5

Pretul modelului din seria 5 cu GPS integrat incepe de la 400 dolari. In varianta cellular costa 500 dolari. Ambele modele pot fi deja precomandate de pe site-ul companiei, in timp ce in magazine va aparea pe stoc din data de 20 septembrie.

De asemenea Apple a mai anuntat ca modelul de smartwatch Apple Watch 3 va costa numai 200 dolari de luna aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!