Viorica Dancila a dat in judecata ROMARG si ICI Bucuresti pentru pierderea www.vioricadancila.ro

Viorica Dancila a dat in judecata ROMARG

sursa foto: fb.com/v.dancila

Conform informatiilor listate de portatul Instantelor de Judecata a Ministerului Justitiei, Viorica Dancila, a dat in judecata ROMARG si Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Informatica – ICI Bucuresti pentru ca a pierdut domeniul www.vioricadancila.ro, domeniu ce ar fi fost cumparat in luna iunie a acestui an de catre o persoana fizica de la firma ROMARG.

La o simpla verificare a domeniului www.vioricadancila.ro se poate vedea ca in dreptul celui care a inregistrat domeniul apare numele ROMARG, firma de la care presupusa persoana fizica ar fi cumparat domeniul, dupa ce acesta expirase in vara.

De altfel, domeniul www.vioricadancila.ro are setate cele 4 name servere care apartin firmei ROMARG.

Cu toate ca Viorica Dancila nu si-ar mai fi actualizat site-ul de pe la finalul lui 2014 (de atunci dateaza ultima arhiva indexata a siteului conform archive.org), aceasta nu vrea sa renunte la domeniul detinut pana in aceasta vara, astfel ca a depus o reclamatie la tribunalul Bucuresti.

Dosarul cu numarul 26067/3/2019 depus in data de 2 septembrie 2019 se judeca pe fond si poate fi accesat / citit pe portalul Ministerului Justitiei, acestea fiind informatii publice.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.