EvenimenteLaptopuriStiri

ZenBook Edition 30, laptopul exclusivist cu care Asus sarbatoreste 30 ani de activitate (Pret)

ZenBook Edition 30

ZenBook Edition 30, laptopul extravagant in editie limitata cu care Asus Romania sarbatoreste 30 de ani de inovatie.

Anul acesta Asus sarbatoreste 30 de ani de activitate si cum altfel daca nu prin lansarea unui laptop aniversar ce va fi disponibil in editie limitata inclusiv in Romania.

Lansat alaturi ROG Phone 2 Ultimate Edition, gama de computere ProArt StudioBook si ROG Zephyrus S GX502 (in varianta Glacier Blue) in cadrul IFA 2019 din Berlin, noul ZenBook Edition 30, a fost principala atractie a evenimentului organizat de Asus Romania pe finalul acestei saptamani, la Bucuresti, unde am fost si noi prezenti pentru a le vedea la lucru.

Asus ZenBook Edition 30 2

Modelul de laptop ZenBook Edition 30 in editie limitata incununeaza 30 de ani de inovatie Asus, aducand pe piata noastra un design luxuriant, futurist, cu carcasa acoperita cu piele veritabila. Practic, mosteneste elemente de design de la modelul lansat de companie in 2006, pentru a le oferi fanilor un stil nou, indraznet si extravagant.

La realizarea capacului laptopului ZenBook Edition 30, Asus a utilizat piele naturala italieneasca, atent selectata manual.

Pielea a fost special aleasa datorita texturii moi. Doar 40% din fiecare lot de piele produs atinge standardele cerute pentru utilizarea pe un sistem ZenBook Edition 30, iar tehnica de inalta precizie pentru crearea elegantei variante de culori alb perlat ii ofera un stil clasic, dar curajos. Realizarea acestui aspect premium necesita un proces de preparare desfasurat in mai mult de 50 de pasi„, explica Asus.

Asus ZenBook Edition 30 4

Pielea este lipita perfect de rama de aluminiu in culoarea Rose Gold, nivelul de calitate a constructiei fiind pur si simplu extraordinar. Logo-ul aniversar „30 de ani” de pe capac este finisat prin electroliza, cu un strat de nanoparticule de aur roz de 18 carate, un material prețios a carui stralucire nu va fi afectata de trecerea timpului„, au mai adaugat reprezentantii companiei in cadrul evenimentului.

Cu toate cele patru margini ultra-subtiri ale ecranului NanoEdge, laptopul ce va fi disponibil in editie limiata inclusiv in Romania este echipa cu procesoare Intel Core i7 si i5, cu pana la 16GB memorie RAM optional, placa grafica integrata si/sau modelul GeForce MX250 de la Nvidia cu 2GB RAM GDDR5.

De asemenea, noul model aniversar integreaza ScreenPad 2.0 – un touch pad ce poate fi utilizat si ca un ecran secundar tactil. Utilizatorul are acces la functii utile si taste de acces rapid pentru automatizarea secventelor complexe de comenzi, impreuna cu alte aplicatii precum Handwriting, Number Key, Doc Xpert, Slide Xpert si Sheet Xpert.

Asus ZenBook Edition 30 5

Pe langa laptopul cu design luxuriant exclusivist, Asus va pune la dispozitia clientilor sai o serie de accesorii premium care sa complementeze noul ZenBook Edition 30. Printre acestea se numara inclusiv un mouse in nuanta alb perlat, o cutie de lux, un mouse pad fabricat cu aceleasi elemente stilistice si o husa din piele naturala cu interior moale sa protejeze laptopul.

Pretul laptopului Asus ZenBook Edition 30

Laptopul este disponibil in Romania prin magazinele retail partenere producatorului la preturi incepand de la 6.300 lei, in configuratii cu procesoare Inte Core i7-8565U, si Intel Core i5-8265U, toate avand sistemul de operare Windows gata instalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!