Mailchimp oferă conturi gratuite institutiilor pentru 3 luni

conturi gratuite mailchimp 3 luni

În ultimele săptămâni, am observat o creștere a activității de transmitere emailuri folosind serviciul Mailchimp, din partea administrațiilor locale, școlilor, furnizorilor de servicii medicale, organizatii nonprofit și altor institutiii care trimit informații critice de sănătate publică despre COVID-19 către comunitățile lor. Mailchimp se implica in combaterea COVID-19 prin eliminarea costurilor, care pot fi o povară în aceasta perioada.
Începând de astăzi, compania ofera conturi Mailchimp standard pentru aceste grupuri până cel puțin pe 30 iunie 2020. Clienții eligibili existenți din planul standard nu vor fi facturați în tot acest timp. Clienții eligibili din planurile gratuite vor fi upgradati la un plan standard și nu vor fi facturați până la această dată.

Dacă credeți că organizația dvs. este eligibilă pentru un cont Standard Mailchimp gratuit, contactați-ne la adresa covidassistance@mailchimp.com pentru a începe procesul de activare.

Ne-am concentrat să facem partea noastră pentru a sprijini angajații noștri și familiile lor, clienții și comunitatea mai mare în acest timp. Angajații noștri trebuie să lucreze de acasă până la cel puțin 31 martie și am întrerupt toate călătoriile de afaceri, evenimentele neesențiale și vizitele la birou. A fost întotdeauna practica noastră să plătim lucrătorii pe oră, inclusiv personalul de securitate și asistență pentru birou, chiar și atunci când biroul este închis, și vom continua să facem acest lucru în această perioadă. CEO-ul nostru a semnat și campania #StoptheSpread, angajându-se să întreprindă acțiuni îndrăznețe în combaterea răspândirii COVID-19.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.