PromotiiStiri

Nu se mai gasesc masini de facut paine

masini de facut paine stoc epuizat

Criza COVID-19 a golit stocurile magazinelor online si offline, nu se mai gasesc masini de facut paine! Acum stau si ma intreb,toata lumea isi face painea acasa? Teama ca nu vom mai gasi paine i-a indemnat pe multi sa-si dea ultimii bani pe un aparat de facut paine, un electrocasnic care pana acum lipsea din bucatariile multor romani.

Dar ce sa vezi, inainte de asta, au golit rafturile cu faina, iar drojdia este acum un produs de lux, adica scump si rar. Deja simt mirosul de paine calda pe scarile de bloc, pe strazi si in cartierele rezidentiale. Miresme de coaja coapta in masina de facut paine, intre doua seriale pe Netflix, te imbie la orice colt de strada.

Mai sunt cateva bucati pe eMAG, in rest pauza, lipsa peste tot. La Altex stoc epuizat, Media Galaxy, EvoMag la fel, Flanco ce sa mai vorbim. Asa ca nu mai stati pe ganduri, repede pe eMAG si luati ce a mai ramas. Doar cu o masina de preparat paine, veti avea paine proaspata si veti gasi astfel si o intrebuintare kilogramelor de faina din debara, ca inapoi nu le mai ia nimeni. :) Ah, dar nu se mai gaseste nici drojdie. Hmmm.

Aparatul este unul automat, nu e greu sa faci pe brutarul si vorba aia, romanul s-a nascut la sat. Iar cea mai buna masina de facut paine este cea pe care o ai.

Ramaneti sanatosi, #stamacasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!