StiriTelecomTV

DIGI ofera o reducere de 50% timp de 6 luni pentru clientii fideli

Digi sărbătorește clienții loiali și le aduce oferte speciale, de Digi Days. Plătești jumătate de preț la trecerea spre un pachet superior sau pentru extraopțiuni.

promotie digi romania


Digi vine în sprijinul clienților fideli și le răsplătește încrederea în serviciile companiei cu o reducere de 50% timp de 6 luni, dacă vor opta pentru un pachet superior al serviciilor contractate deja, pentru adăugarea altor servicii din portofoliul Digi sau activarea de extraopțiuni. Oferta, prezentată sub numele Digi Days, este valabilă pentru clienții existenți și va fi disponibilă exclusiv online, pe site-ul DigiRomania.ro, în perioada 11 – 16 mai 2020.

Clienții existenți care doresc să beneficieze de această ofertă vor accesa site-ul www.DigiRomania.ro, având posibilitatea de alegere a serviciilor direct din pagina principală, unde va fi vizibilă această ofertă, sau pot accesa secţiunea “Contul meu”, “Serviciile mele”, selectează serviciul pentru care doresc upgrade, respectiv extraopțiunea TV dorită, iar prețul pe care îl vor achita timp de 6 luni pentru acestea va fi redus cu 50% din valoarea inițială. Oferta se aplică și în situația în care se dorește activarea serviciilor la mai multe adrese de consum.

Sunt eligibili pentru oferta Digi Days, de pe site-ul www.DigiRomania.ro, clienții Digi care au activ minimum un serviciu și doresc fie să adauge unul sau mai multe servicii din oferta Digi, fie să realizeze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV.

Beneficiile aduse clienților în cadrul Digi Days sunt valabile pentru contracte cu durata de 24 de luni, iar detaliile pot fi găsite pe site. Reducerea de 50% se aplică doar extraopțiunilor TV adăugate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei Digi Days.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!