Lista cu magazinele participante la Black Friday, recomandate de noi

black friday romania

In luna noiembrie intram in ceea ce americanii numesc Black Friday sau Vinerea neagra, mai pe romaneste, perioada in care toate magazinele de retail, in special cele din segmentul IT & C, Home&Deco si Fashion ofera reduceri importante la produse.

Anul acesta Black Friday 2021 va aduce reduceri la foarte multe game de produse precum: electrice, electronice, electrocasnice, haine, cosmetice, carti, imobiliare si multe altele.

Magazinele cele mai importante de la noi, s-au pregatit din timp pentru aceasta perioada, pregatind terenul, serverele, astfel incat site-urile sa reziste la valul urias de utilizatori dornici sa achizitioneze produse la reducere. Si in acest an oferta din ziua cu cele mai mari reduceri din an va fi una variata cu multe lichidari de stoc si preturi promo. eMAG a anuntat deja ziua cand incepe Black Friday, vineri, 12 noiembrie 2021. Iar celelalte magazine se vor alinia in functie de aceasta data.

Iata lista celor mai importanti retaileri de la care puteti achizitiona produsele dorite la reducere si in siguranta, de Black Friday 2021.

eMag

– Cea mai variata gama de produse si unul din liderii din retail.

Flanco

– Printre cele mai bune magazine din Romania.

evoMag

– Electrocasnice si electrice online la cel mai bun pret.

F64

– Echipamente foto, aparate foto compacte si digitale, obiective, accesorii.

Vivre

– Produse de mobilier si accesorii pentru casa si gradina

Marketonline

– Mazaginul online “garanteaza cel mai mic pret de Black Friday,” cel putin asta spun ei. Va lamuriti voi singuri daca asa e sau nu, printr-o simpla comparatie cu celalalte oferte.
Tu ce cauti? Ce speri ca va fi la reducere? Ce iti doresti sa achizitionezi? Lasa-ne raspunsul tau intr-un comentariu mai jos.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.