Apple negociaza cu LG Electronics pentru afisaje Ultra HD (4K) TV

0

concept-apple-itv

O serie de zvonuri au inceput sa circule prin piata cum ca Apple e interesata sa achizitioneze afisaje Ultra HD / 4K de 55 si 65 de inch de la LG Electronics. Aceleasi zvonuri spun ca, compania americana testeaza in prezent aceasta tehnologie, urmand ca la finalizarea testelor sa se inteleaga cu furnizorul sud coreean pentru un anumit numar de panouri 4K pentru viitoarele Apple TV-uri.

Apple are deja un parteneriat incheiat cu SHARP, companie care furnizeaza panourile Retina pentru iPad si iPhone, motiv pentru nici japonezii nu sunt iesiti din carti. Apple a mai utilizat simultan in trecut panouri / afisaje de la LG si SHARP pentru produsele sale portabile.

Compania americana ar putea sari peste tehnologia actuala de pe piata (Full HD) pentru a lansa primele iTV -uri bazate pe noua tehnologie UHD, undeva in primul trimestru al lui 2014.

Sony este un alt producator ce se afla in discutii cu LG pentru achizitionarea unor astfel de panouri, urmand ca din 2014, niponii sa lanseze si ei televizoare bazate pe tehnologia Ultra HD.

Articolul precedentPhilips 231P4UPES monitorul cu suport docking pentru dispozitivele portabile
Articolul următorUtilizatorii iPhone / iPad cheltuiesc mult mai multi bani ca utilizatorii de Android pe aplicatii [Studiu de piata]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.