Images tagged "modern"

Un comentariu

  1. Arata bine castile. Caut de ceva vreme o pereche de casti TWS performante cu anulare de zgomot si FreeBuds 5i de la Huawei par foarte ok din ce ai zis in review. Astept si alte pareri insa pretul pare ok pentru acest model.

  2. „Aplicatia X-Fit poate fi descarcata de pe Google Play store sau de pe App store. ” Si totusi, de unde flota mea SE MAI poate descarca aplicatia? Pe Google si App nu mai exista.

  3. P40 Pro este un telefon performant din toate punctele de vedere. Lipsa serviciilor google se poate accepta cat timp poti instala aplicatiile de care ai nevoie, fara sa ai nevoie de cunostinte avansate. Altfel, telefonul arata super, un smathphone premium.

  4. Un telefon premium care mă încântă și mă pune pe gânduri serios să-l achiziționez, aș putea să vând P30-ul și să pun diferența, mai ales că am citit că se poate instala ușor restul aplicațiilor pe el prin App Gallery si MoreApps, doar la un click distanță: https://consumer.huawei.com/en/community/details/%5BGhidul-aplica%C8%9Biilor%5D-HUAWEI-Mate30-Pro-App-Installation-Guide/topicId_56713/fbclid_IwAR0GFd9T9hc5ndTLzWTOkAdiBkeeoLiIMMZfZ2y0ava7idg5nWfWeX84Hww

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!