Stiri

Competitia Champions League cu drone are o etapa in Romania!

Competitia Champions League cu drone

Competitia Champions League cu drone va sustine o etapa de campionat in salina Turda.

Competitiile cu drone sunt cea mai noua distractie (sursa de divertisment high-tech) pentru cei ce iubesc adrenalina, iar acest tip de curse sunt deja catalogate ca fiind un sport competitional oficial, care, in curand, ar putea deveni chiar proba olimpica.

Exista deja mai multe astfel de competitii cu drone pe diferite continente de pe glob, unde sunt angrenati piloti considerati profesionisti, care sa piloteze astfel de drone.

Competitia intitulata Drone Champions League, echivalentul UEFA Champions League in Europa, va avea o etapa de campionat si in Romania, intre 18 si 20 noiembrie 2016, etapa ce se va desfasura in salina Turda (Cluj-Napoca). Evenimentul este sponsorizat de Vodafone si Conrad printre altii, astfel ca internetul de mare viteza (4.5G), cat si echipamentul electric necesar va fi asigurat in interiorul salinei.

In intampinarea acestei etape din Romania organizatorii evenimentului au lansat un clip promotional care ne arata cateva secvente dintr-o astfel de cursa cu drone in interiorul salinei, pentru a ne forma o idee despre cat de incitant va fi acest eveniment, mai ales din punct de vedere vizual.

Intregul eveniment va fi transmis in direct pe site-ul oficial al competitie – Drone Champions League. Alte evenimente similare au fost preluate de televiziuni sportive precum Europost si ESPN.

Urmariti!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!