Stiri

Acer lanseaza Acer Aspire V 15, noi modele din seria Aspire E si noua gama Aspire ES, toate cu CPU-ri Intel

Acer Aspire

Acer Romania a anuntat astazi o noua serie de laptopuri din diferite game Aspire, printre care se numara modelul Aspire V 15 si o gama complet noua Aspire ES, dar si noi modele din seria Aspire E.

Noile laptopuri sunt dedicate celor pasionati de divertisment digital. Spre exemplu, Aspire V 15 se remarca prin noul sau design cu insertii metalice, gama Aspire E combina design-ul sofisticat cu performante remarcabile, iar noua gama de laptopuri Aspire ES ofera performante necesare la un pret foarte atractiv. In plus, toate aceste noi modele de laptop Acer Aspire, vor beneficia de upgrade la Windows 10.

„Intel colaborează cu Acer de ani buni pentru a dezvolta produse care să adreseze nevoile segmentului de business, dar și pe cele ale  utilizatorilor individuali”, a declarat Navin Shenoy, Vice Preşedinte Intel Corporate şi GM al Mobility Client Platforms. “Noul Aspire V 15, echipat cu cea de-a 5-a generație de procesoare Intel Core oferă performanța caracteristică unui sistem conceput pentru pasionați, în timp ce Aspire E Series, cu procesoare Intel Core, Pentium sau Celeron, oferă o experiență accesibilă, fiind ideale pentru sarcinile de zi cu zi.”

Aspire V 15 – Un dispozitiv premium, atât ca specificații, cât și ca design

Aspire V 15_01

Laptop-ul Aspire V 15 atrage atenţia datorită carcasei realizate prin cea mai nouă tehnologie de nano-imprimare dezvoltată de Acer, care îi conferă o textură metalică unică. Balamalele argintii oferă un contrast vizual plăcut, laptop-urile Aspire V Nitro făcându-se remarcate dintr-o o singură privire. Tastatura iluminată contribuie la stilul dispozitivului, însă se dovedește a fi și deosebit de practică în mediile slab iluminate.

Laptopurile Aspire V 15 oferă performanțe remarcabile datorită celei de-a cincea generație de procesoare Intel Core de care dispun, dar și celei mai noi soluții de grafică mobilă de la NVIDIA, chipset-ul GeForce 940M. Cu până 16 GB de memorie RAM și până la 2TB spațiu de stocare pe HDD sau 1TB  spațiu de stocare Solid State Hybrid Drive (SSHD), utilizatorii se pot bucura de cei mai buni timpi de acces la informații. Fotografiile, filmele, jocurile sau prezentările prind viață pe ecranul Full HD, în timp ce sunetul Dolby Digital Plus și unitatea DVD-RW cu suport M-Disc, fac din Aspire V 15 laptop-ul ideal pentru orice tip de divertisment digital.

Gama Aspire E – Design atractiv cu caracteristici interesante

Aspire E 14_01

Noile laptopuri Aspire E Series sunt disponibile în mai multe versiuni de culoare și cu diagonala ecranului de 14 inch, 15.6 inch sau 17.3 inch. Carcasa cu textură inspirată de materialele textile a fost realizată prin intermediul unei proceduri noi, care implică scanarea 3D a mostrelor de material. Ulterior, acestea sunt reproduse prin procesul de printare 3D și finisate prin gravură laser.

Bazându-se pe cele mai noi procesoare Intel, pe procesoarele grafice NVIDIA GeForce 940M cu memorie DDR3 VRAM sau soluții grafice duale AMD Radeon R8 și R6, cu până la 16GB memorie RAM și spațiu de stocare de 2TB pentru HDD sau 1TB pentru SSHD, noile laptop-uri Aspire E Series sunt alegerea ideală pentru îndeplinirea sarcinilor cotidiene.

Aspire ES Series – Răspuns la nevoile esențiale de muncă, dar și de distracţie

Aspire ES series_01

Nou lansata gamă Aspire ES Series este răspunsul la nevoile de la birou și de acasă, combinând productivitatea și portabilitatea, într-o manieră accesibilă. Disponibile în cinci variante, în funcție de diagonala ecranului de la 11.6 inch la 17.3 inch, toate laptop-urile Aspire ES beneficiază de designul Acer FlowCurve. Concepute să răspundă la toate nevoile utilizatorilor obișnuiți, noile dispozitive se bazează pe procesoarele Intel Pentium/Celeron cu consum redus de energie, dispun de până la 8GB RAM memorie, 1TB spațiu de stocare și unități optice opționale de tip DVD-RW.

Viteze de conexiuni ultra rapide cu Advanced MU-MIMO Wireless și Gigabit Ethernet

Noul gamă Aspire E Series oferă viteze de conexiune wireless 802.11ac de până la trei ori mai rapide, datorită tehnologiei MU-MIMO dezvoltate de Qualcomm, care permite accesul simultan la același canal de către mai mulți utilizatori. Datorită eficienței sporite, rețelele de acest tip pot accelera conexiunea simultană a mai multor laptop-uri.

„Fiind primele laptop-uri de pe piață cu funcționalitate MU-MIMO încorporată, dispozitivele din gama Acer Aspire E Series oferă cele mai bune performanțe și cea mai bună eficientă când vine vorba de accesul la rețea”, a declarat Cormac Conroy, vice președinte al diviziei de inginerie din cadrul Qualcomm Technologies. „MU-MIMO promite să revoluționeze rețelele Wi-Fi, prin extinderea performanțelor disponibile utilizatorilor”.

Concepute pentru muncă și distracție, toate modelele noi de notebook-uri oferă suport pentru Gigabit Ethernet 10/100/1000, asigurând astfel rate de transfer de până la zece ori mai mari decât tradiționalele porturi Ethernet 10/100.

Cu Acer TrueHarmony nu e nevoie de boxe suplimentare

Noile laptop-uri Aspire E Series includ cea mai nouă tehnologie audio dezvoltată de Acer, TrueHarmony. Cu o combinație unică de soluții hardware și software, Acer TrueHarmony oferă o experiență audio avansată care ridică divertismentul digital la următorul nivel. Cu un design special, noile boxe oferă o redare audio îmbunătățită, incluzând o gamă mai mare de sunete joase și reducând distorsiunile. Egalizatorul optimizează echilibrul frecvențelor, aducând la viață filmele, oferind mai multă profunzime muzicii și făcând jocurile și mai captivante.

Acer BluelightShield™ reduce stresul asupra ochilor

Noile laptopuri Acer încorporează tehnologia BluelightShield, care reduce stresul simțit la nivelul ochilor în timpul utilizării îndelungate, prin reducerea emisiei de lumină albastră a monitorului. Cele patru moduri de funcționare sunt:

  • Low Reduction: Reduce lumina albastră emisă de monitoarele cu iluminare LED cu 18%, echivalând cu rezultatele obținute de folosirea unei perechi de ochelari anti-lumină-albastră.
  • Mid Reduction şi High Reduction: Reduce cantitatea de lumină albastră emisă de afișajul cu iluminare LED cu 36%, respectiv 54%.
  • Long Hour Mode: Mod dezvoltat de specialiști pentru a reduce stresul cauzat de orele lungi petrecute în fața monitorului.

Control precis, confortabil și intuitiv

Noile dispozitive Aspire V 15 și Aspire E Series dispun de o tastatură nouă care oferă un răspuns tactil ferm, cu o cursă prelungită a tastelor. Acestea sunt poziționate confortabil, adâncitura concavă de 0.3 mm oferind un plus de confort în timpul tastării.  Noul buton de pornire a fost încadrat în tastatură, rezultatul fiind un aspect mai plăcut și evitarea opririi din greșeală a laptop-ului.

Acer a implementat și Precision Touchpad pe toate notebook-urile sale pentru a unifica experiența de folosire a Windows prin adaptarea unor gesturi identice cu cele de pe touchscreen precum „pinch-to-zoom”, „swipe” sau „scroll”. Funcția oferă nu numai o experiență lină și familiară, dar și o acuratețe îmbunătățită prin componente hardware cu o rezoluție crescută.

Atenția la detalii

Notebook-urile Aspire E Series sunt certificate de Skype pentru o experiență audio și vizuală perfectă. Atât componentele hardware, cât și aplicațiile software, au fost calibrate și testate să asigure transmiterea instantanee a vocii, reproducerea sunetului fără distorsiuni, respectiv o înregistrare și redare video clară și fluentă. Gamele E Series și ES Series sunt echipate cu porturi USB 3.0, unul dintre acestea putând fi folosit pentru încărcarea dispozitivelor mobile, chiar și când laptop-ul este oprit.

Acer Aspire V 15 va fi disponibil în România din luna iulie cu prețuri aproximative pornind de la 3.699,9 lei.

Gama Acer Aspire E este disponibil în oferta magazinelor cu prețuri începând de la 1.499,9 lei.

Gama Acer Aspire ES Series se va putea achiziționa din România începând cu luna iunie la prețuri începând de la 1.099,9 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!