Termeni si Conditii

 1. Accesul pe site: Prin accesarea website-ului Gadget Talk va dati automat acordul asupra termenilor si conditiilor de utilizare ale sale. Acesti termeni si conditii se aplica tuturor celor care acceseaza sau contribuie in vreun fel la acest site. Website-ul poate contine link-uri ce va pot directiona catre alte site-uri externe, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Gadget Talk Romania, drept urmare nu ne asumam niciun fel de responsabilitate in legatura cu continutul, politica sau practicile utilizate de acestea. Continuand accesarea site-ului nostru, accceptati faptul ca gadget-talk.ro nu poate fi tinut raspunzator in conditiile prezentate aici.
 1. Politica de preluare a materialelor de pe gadget-talk.ro: Preluarea stirilor, review-urilor sau a oricarui material din acest website este posibila numai in urmatoarele conditii:
 • Puteti prelua un paragraf din articole si maxim o poza, dar numai daca la finalul articolului d-voastra este adaugat ca sursa siteul gadget-talk.ro cu link direct catre materialul preluat.
 • Nu aveti dreptul de a copia sau distribui materialele gadget-talk.ro fara acordul in prealabil al administratorului acestui site
 1. Toate informatiile prezentate pe site au scop informativ. Va instiintam ca staff-ul nostru isi da toata silinta ca erorile de orice natura sa fie inlaturate de pe acest site, astfel ca nu suntem raspunzatori pentru acuratetea informatiilor prezentate. Va sfatuim sa utilizati aceste informatii DOAR pentru informarea d-voastra personala si in niciun caz la luarea unor decizii de achizitionare a unor bunuri fara a verifica aceste informatii.
 2. Continutul acestui site nu poate fi copiat, folosit, transmis, reprodus, vandut, licentiat sau distribuit in alte scopuri fara acordul in scris al titularului drepturilor de proprietate. Sunteti de acord sa nu va angajati in copierea si/sau redistribuirea materialelor publicate catre terte parti, in interes commercial. De asemenea, sunteti de accord sa nu afectati sau sa interferati in vreun mod cu elementele de securitate ale acestui website sau cu tot ce restrictioneaza utilizarea, copierea continutului lui.
 3. Prin utilizarea site-ului gadget-talk.ro sunteti de accord cu asumarea oricarui risc. Nu oferim niciun fel de garantie si nu suntem in niciun fel raspunzatori referitor la acuratetea informatiilor de pe acest site. De asemenea, nu ne asuma nici o responsabilitate pentru urmatoarele cazuri:
 • distrugerea de orice natura a proprietatii rezultata din acccesul dvs pe acest website sau din accesarea serviciilor noastre
 • greseli, erori sau lipsa unor informatii clare din continut
 • orice intrerupere planificata sau neplanificata a transmisiilor dinspre si catre website-ul nostrum
 • orice erori de site, troieni, virusi, malware sau alte probleme similare, ce pot fi transmise catre sau prin intermediul site-ului nostru de catre o terta parte si/sau orice tip de erori, pierderi sau stricaciuni de orice fel aparute ca urmare a utilizarii oricarui material publicat, transmis prin email, sau facut disponibil in oricare alt mod prin site-ul nostru
 • orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate, a tuturor datelor personale si/sau a informatiilor financiare stocate in acesta.
 1. Gadget-Talk.ro nu isi asuma niciun fel responsabilitatea legat de oricare produs sau serviciu publicat sau oferit de catre terte parti prin website-ul nostru, sau orice site cu link inserat in continut sau plasat in orice banner sau orice alt tip de publicitate/reclama/advertorial. De asemenea, nu vom fi responsabil in niciun fel pentru monitorizarea oricaror tranzactii dintre dumneavoastra si o terta parte ce ofera produse sau servicii.
 2. Utilizatorii au libertatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca alerte, newsletterul sau informatiile noastre folosind linkul de dezabonare inclus in email sau online.
 3. Singurele date pe care le utilizam sunt cele inregistrate de terte parti precum Google Analytics, Google Adsense, Profitshare, 2Parale.
 4. Fie ca aveti peste 18 ani sau nu, prin acceptarea prezentilor termeni si a conditilor expuse mai sus dar si pe acest site, va dati acordul implicit si in mod automat de a-i respecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!