HardwareStiri

NVIDIA prezintă RTX 4060, o placă video cu un preț decent

NVIDIA a dezvăluit plăcile grafice GeForce RTX 4060, concepute special pentru a răspunde nevoilor jucătorilor la rezoluții de 1080p.

Aceste noi GPU-uri puternice se bazează pe arhitectura revoluționară de la Nvidia numită Ada Lovelace. În plus, dispun și de tehnologia DLSS 3, un multiplicator de performanță bazat pe inteligența artificială, care a transformat modul în care este procesată randarea în cele mai solicitante jocuri și aplicații.

Noua familie GeForce RTX 4060 este formată din trei modele principale. Primul este GeForce RTX 4060 Ti 8GB, care va fi disponibil la un preț de 399 USD. Versiunea GeForce RTX 4060 Ti 16GB, care va fi disponibilă pentru aproximativ 499 USD. Cu o capacitate de memorie crescută, acest GPU încearcă să ofere jucătorilor posibilitatea de a se bucura de cele mai noi jocuri video cu o grafică de înaltă calitate, fără a compromite performanța.

Versiunea GeForce RTX 4060, cu 8 GB de memorie este disponibilă pentru 299 de dolari. Această placă grafică încearcă să ofere un raport calitate-preț bun și performanță remarcabilă, ceea ce o face o opțiune ideală atât pentru jucători, cât și pentru creatorii de conținut.

Există speculații că Nvidia plănuise inițial doar să lanseze RTX 4060 Ti cu 8 GB, dar după reacțiile din partea comunității de jocuri și problemele apărute cu jocurile lansate recent pe plăcile video de 8 GB, se pare că au reconsiderat că o versiune de 16Gb va muțumii pe majoritatea clienților. Nvidia chiar au recunoscut că cerințele VRAM vor crește, iar posesorii de 8GB 4060 Ti ar putea fi nevoiți să-și ajusteze setările de calitate, compromis care poate fi evitat optând pentru modelul de 16GB.

Seria de plăci video RTX 4060 oferă jucătorilor de pe computer o valoare excelentă și o performanță foarte bună la rezoluții de 1080p. Aceste GPU-uri oferă milioanelor de gameri din întreaga cele mai noi tehnologii Nvidia, Ada Lovelace și DLSS 3.

Dar asta nu este tot. NVIDIA a anunțat, de asemenea, vești interesante legate de tehnologia sa DLSS. DLSS este acum susținut de peste 300 de jocuri și aplicații, oferind jucătorilor o experiență vizuală îmbunătățită și o performanță remarcabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!