Despre noi

Despre noi

Proiectul Gadget Talk Romania a luat fiinta la inceputul lui 2012 din interesul pentru tehnologie, pasiunea pentru gadgeturi si ambitia a doi tineri. In timp, site-ul a evoluat de la un simplu blog condus de doi oameni la un portal condus de o echipa tanara, plina de entuziasm, care doreste sa schimbe ceva in Romania pe segmentul IT&C. Inca de la inceput ne-am propus sa oferim publicului nostru informatii utile cat mai corecte si mai exacte fara a cauta senzationalul asa cum o fac alte siteuri locale. Telul nostru este acela de a aduce in Romania acelasi tip de profesionalism pe care il regasim in presa de specialitate de afara.

Parteneriate

In cadrul Gadget Talk testam zilnic cele mai noi gadgeturi disponibile pe piata locala, dar si internationala, multumita numarului mare de parteneri (Nokia Romania, Samsung Romania, HTC Romania, LG Romania, Huawei Romania, E-Boda, Evolio, UTOK, Prestigio, Gigabyte, Maguay, evoMAG, Altex, Koyos, QuickMobile,Vodafone, Cosmote, Orange, Telekom, Google, Motorola si multi altii), care ne ofera in teste aceste produse electronice si carora tinem sa le multumim pe aceasta cale.

In plus, avem incheiate o serie de parteneriate media cu diferite conferinte, cum sunt Mobile World Congress (Barcelona), IFA (Berlin), Droidcon Bucharest, BESTEngineer, WebIT Turkey, Startup Hub Timisoara, TiMO Dev Group, ecaHACK Timisoara, Future of Media si altele.

Publicitate / Reclama

Suntem in continuare deschisi catre incheierea de noi parteneriate cu potentiali parteneri din domeniul IT&CFie ca e vorba de comunicate de presa, evenimente, lansari de produse (invitatii), testarea lor, sau sunteti doar interesati de promovarea (reclama, banner) unui anumit brand pe site-ul nostru, ne puteti contacta pe adresa de email – contact@gadget-talk.ro.

Colaboratori

Gadget Talk se doreste a fi un site al comunitatii, sustinut si intretinut, nu doar de fondatorii si staff-ul website-ului, ci, si de voi (cei din spatele ecranului), bloggeri, simpli utilizatori sau entuziasti ai tehnologiei.

In momentul de fata, cautam colaboratori, bloggeri dornici de afirmare, tineri pasionati de tehnologie cu inclinatie spre acest domeniu de activitate.

  1. autori de stiri
  2. contribuitori
  3. reviewer / tester, aplicatii (iOS, Android, Mac OS, Linux, Windows / Windows Phone, etc)
  4. reviewer / tester jocuri (PC, Xbox, PlayStation, terminale mobile smartphone-uri si tablete)

Vrei sa contribui la dezvoltarea site-ului Gadget Talk Romania? Contacteaza-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!