ConcursStiri

Fanul Gadget Talk al lunii Februarie, poate castiga un telefon Allview V3 Viper [Concurs #ShareTheLove]

Fanul Gadget Talk

#ShareTheLove #ShareTheLove #ShareTheLove #ShareTheLove #ShareTheLove #ShareTheLove

Fiindca luna Februarie este luna din an ce sta sub zodia dragostei (Valentines Day), Gadget Talk in parteneriat cu brandul Allview, doresc sa va rasplateasca fidelitatea cu care ne urmariti de atatia ani, prin lansarea unui nou concurs. Concurs in cadrul caruia unul dintre voi va avea sansa sa castige un smartphone V3 Viper cu Android Oreo si display cu aspect 18:9 (adica, margini mult mai subtiri).

Pentru a participa in cadrul acestui concurs si a avea oportunitatea de a castiga premiul, trebuie sa urmaresti zilnic si sa indeplinesti urmatoarele cerinte:

  • sa interactionezi cu continutul nostru de pe site, youtube si de pe retelele de socializare (atentie! se tine cont de calitatea comentariilor, de implicarea zilnica si de feedback-ul vostru)
  • sa te abonezi la Newsletter (pe site in bara laterala, imediat sub bannerul 300×250) si la canalul de youtube (daca nu ai facut-o deja)
  • sa ne spuneti ce v-ati dori sa aduca nou sau sa imbunatateasca Allview in 2018, printr-un comentariu pe acest articol

Castigatorul concursului #ShareTheLove va fi anuntat la finalul lui Februarie.

(In cazul in care aveti nelamuriri sau intrebari legate de concurs, va rugam, sa ne contactati! Pentru mai multe detalii despre termenii si conditiile concursurilor organizate de Gadget Talk Romania, gasiti aici.)

103 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!