AccesoriiStiriTech

Noua gama de dispozitive audio Logitech UE compatibile cu Apple iPhone, iPad si iPod Touch

Logitech UE Mobile

Logitech UE lanseaza o noua gama de dispozitive audio compatibile cu Apple iPhone, Apple iPad si Apple iPod Touch. Performantele de sunet ale celebrelor monitoare in-ear marca Ultimate Earseste transferata si la dispozitivele realizate in colaborare cu Logitech, deci vom avea sunet si design de cea mai buna calitate.

Noua gama include casti, boxe wireless (fara fir) si un smart radio: Logitech UE Boombox, Logitech UE Mobile Boombox, Logitech UE Smart Radio, Logitech UE 900, Logitech UE 9000 Headphones, Logitech UE 6000 Headphones, Logitech UE 4000 Headphones.

“Pasionații de muzică din ziua de azi ascultă muzica oriunde se duc, o poartă pe tabletă sau smartphone,” a precizat Rory Dooley, senior vice pre;edinte al diviziei de musică în cadrul Logitech.

”Dar indiferent unde alegi să stochezi sau să ai acces la muzica preferată, această gamă este cea mai bună soluție pentru a o experimenta. Fie că vrei ca melodia preferată să te cuprindă total, fie vrei să împărtășești muzica cu prieteni sau să descoperi albume noi, Logitech UE este cea mai bună alegere,” a mai adaugat domnul Dooley.

Noile dispozitive audio vor fi disponibile in Europa incepand cu luna septembrie a acestui an. Alte detalii despre aceste produse gasiti atasate in comunicatul de presa de mai jos.

[showhide]

Cu noua gamă Logitech UE rămâi mereu legat de muzica preferată 

Cu noile dispozitive ai libertate deplină de mișcare, descoperirile noilor melodii și împărtășirea lor fiind extrem de ușoare 

NEWARK, California – 29 august 2012 – Logitech îi onorează pe pasionații de muzică ce doresc un sunet cât mai curat, odată cu lansarea noii game de dispozitive Logitech UE. Cu ajutorul unei game de dispozitive muzicale care îți ține companie  de dimineață până seara, utilizatorii pot asculta muzica oricum și oriunde doresc, sunetul audio este de înaltă calitate, iar descoperirea de noi artiști și împărtășirea acestora prietenilor sunt cât se poate de simple. Noua gamă conține căști, boxe wireless si un smart radio.

“Pasionații de muzică din ziua de azi ascultă muzica oriunde se duc, o poartă pe tabletă sau smartphone,” a precizat Rory Dooley, senior vice pre;edinte al diviziei de musică în cadrul Logitech. ”Dar indiferent unde alegi să stochezi sau să ai acces la muzica preferată, această gamă este cea mai bună soluție pentru a o experimenta. Fie că vrei ca melodia preferată să te cuprindă total, fie vrei să împărtășești muzica cu prieteni sau să descoperi albume noi, Logitech UE este cea mai bună alegere.”

Noua gamă cuprinde:

Logitech UE Boombox

Logitech UE Boombox este o boxă portabilă la care poți conecta smartphone-ul sau tableta pentru a te juca sau controla muzica de la o distanță de cel mult 15,2 metri. Boxa poate fi împerecheată cu până la opt dispozitive cu Bluetooth, trei boxe putând fi conectate în același timp. Cu ajutorul a 8 drivere, Logitech UE Boombox oferă un sunet care este bogat, balansat și clar, linia de bass fiind suficientă pentru a face ca fiecare melodie să fie autentică, exact așa cum artistul a dorit să fie. Un mâner de aluminiu ajută la purtarea lui, din bucătărie către dormitor, de la un party la casa unui prieten. Boxa dispune de o baterie reîncărcabilă ce dispune de o autonomie este de 6 ore. Logitech UE Boombox va fi disponibil la un preț recomandat de 249,99 Euro. 

Logitech UE Mobile Boombox

Logitech UE Mobile Boombox este un sistem audio ultra-portabil ce se conectează la smartphone sau tabletă pentru a te juca sau controla muzica de la o distanță de până la 15,2 metri. Deoarece două dispozitive mobile pot fi conectate în același timp, poți păstra conectate cele două dispozitive cel mai des folosite. Logitech UE Mobile Boombox include o baterie reîncărcabilă ce oferă până la 10 ore de muzică, în funcție de utilizare, setări și condiții, iar timpul se poate dubla dacă este folosit doar pe post de difuzor în cazul apelurilor de voce sau cele video. Dispunând de finisaje de metal, accente vibrante și o carcasă de cauciuc, dispozitivul arată foarte bine, se simte bine în mână și rezistă unor mici căderi. Logitech UE Mobile Boombox va fi disponibil la un preț recomandat de 99,99 Euro. 

Logitech UE Smart Radio

Logitech UE Smart Radio este un dispozitiv de muzică dedicat ce poate reda posturile de radio online, servicii online de muzică și muzica de pe calculator sau Mac, printr-o interfață simplă. Ecranul color afișează coperta albumlui și informații despre melodie și postul de radio. Poți salva posturile de radio preferate și playlist-uri, putându-le accesa prin doar o  apăsare. Mai mult, aplicația Logitech UE Smart Radio Controller pentru iPhone, iPad și Android transformă smartphone-ul sau tableta într-un master music controller, oferind navigație fluidă a serviciilor de muzică, radiourilor și colecției personale de muzică. Bateria reîncărcabilă are o autonomie de șase ore de audiție continuă. Logitech UE Smart Radio va fi disponibil la un preț recomandat de 179,99 Euro. 

Logitech UE 900

Logitech UE 900 Noise Isolating Earphones oferă un sunet extrem de bogat și clar, aceste căști fiind surclasate doar de monitoarele profesionale in-ear personalizate Logitech UE. Datorită a patru boxe blindate și a unei joncțiuni pe trei căi, vei auzi un sunet bogat și clar. Sunetul unic UE recrează fidel înregistrarea originală. Logitech UE 900 Noise-Isolating Earphones vor fi disponibile la un preț de 399,99 Euro.

Logitech UE 9000 Headphones

Logitech UE 9000 Headphones nu dispune de fire. Acestea se conectează prin wireless la dispozitivele Bluetooth favorite, dar includ un cablu opțional în caz că rămâi fără baterie. Driverele de rezoluție mare oferă un sunet bogat în detalii și clar. Susținut de o baterie cu o autonomie foarte mare, implementarea proprie a tehnologiei Bluetooth elimină nevoia firelor, calitatea sunetului nefiind afectată. Tehnologia activă de suprimare a zgomotului înlătură zgomotul de fond. Logitech UE 9000 Headphones se mulează pe conturul capului, așa încât te vei simți confortabil în timpul sesiunilor lungi de audiție muzicală. Căștile dispun de asemenea de taste intuitive și discrete care răspund la atingerea degetelor, așa că poți selecta melodii, poți regla volumul sau răsunde la un apel telefonic. Logitech UE 9000 Headphones vor fi disponibile la un preț de 349,99 Euro. 

Logitech UE 6000 Headphones

Căștile Logitech UE 6000 se conectează la dispozitivele preferate, se pliază precum ochelarii și dispun de un mod de divizare atunci când vrei și ca cel de lângă tine să asculte aceeași melodie. Căștile au pernițe de plus confortabile. Logitech UE 6000 vor fi disponibile la un preț recomandat de 199,99 Euro. 

Logitech UE 4000 Headphones

Driverele de înaltă sensibilitate ce susțin căștile Logitech UE 4000 imprimă o adâncime și autenticitate melodiilor pe care le asculți. Cu microfonul de pe fir și tastele de control poți răspunde la telefon, schimba melodiile și ajusta volumul, fără a scoate telefonul din buzunar. Logitech UE 4000 Headphones vor fi disponibile la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Disponibilitate

Noile dispozitive, compatibile cu iPhone, iPad sau iPod touch vor fi disponibile în Europa începând cu luna septembrie.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!