Stiri

Se merită să repari ecranul telefonului tău spart sau mai bine cumperi altul nou? Care sunt prețurile pentru ecrane/display-uri noi Samsung? De ce sa alegi Flacăra3?

Ai telefonul spart? Știi care e diferența dintre un ecran vs display spart?

Atunci când ești pasionat/ă de tehnologie, unul dintre momentele pe care nu vrei să ți-l imaginezi vreodată este atunci când telefonul îți alunecă din mână, se lovește de sol și are ecranul sau display-ul spart. Deși în prezent există soluții pentru repararea ecranului spart al telefonului tău Samsung, un astfel de incident nu este de dorit întrucât nu îți vei putea accesa telefonul o perioadă de timp.

În acest articol, vei descoperi care sunt diferențele între un display versus ecran spart. De asemenea, dacă te întrebi cât costă să repari un ecran spart la telefonul tău Samsung, în acest articol vei afla informații despre costurile estimative pentru diferite modele. Mai mult, în magazinul online Flacăra3 vei putea să găsești display-uri compatibile cu telefonul tău mobil, pe care le poți comanda cu un simplu click.

Înainte de a căuta o soluție pentru a repara ecranul telefonului tău, este important să înțelegi diferențele dintre ecranul versus display-ul dispozitivului tău mobil. Primul strat pe care îl atingi este reprezentat de ecranul telefonului. Cu ajutorul acestuia vei putea naviga între aplicațiile telefonului și să vizualizezi informațiile de care ai nevoie. Atunci când se sparge ecranul telefonului tău Samsung S9 sau orice alt model, poți continua să îți folosești telefonul, chiar dacă nu ești mulțumit/ă de aspect.

Spre deosebire de ecran, display-ul reprezintă componenta responsabilă de redarea conținutului. Așadar, atunci când display-ul unui telefon Samsung (de exemplu: J5, A12, A50 sau alt model) se sparge, costul de reparație va fi mai ridicat. Mai mult, atunci când display-ul telefonului tău Samsung A40 sau orice alt model este spart, telefonul tău este nefuncțional.

Cât costă să repari ecranul telefonului tău Samsung?

Vrei să afli cât costă să schimbi ecranul la telefonul tău Samsung A20e sau să repari un ecran spart la telefonul tău Samsung A10, A12 sau A51? Costurile diferă în funcție de modelul de telefon Samsung pe care îl ai și de gravitatea crăpăturii.

Pentru modelele mai vechi, costul pentru repararea ecranului spart la telefonul tău Samsung variază de la câteva sute de lei până la maxim 1000 lei. Pe de altă parte, pentru modelele mai noi, costurile pot fi mai mari, întrucât componentele implică mai multă tehnologie și au specificații aparte.

Fie că ai nevoie de o schimbare a ecranului pentru Samsung S8 sau orice alt model Samsung mai nou, te poți baza pe expertiza echipei Flacăra3 pentru service. De asemenea, poți comanda componentele compatibile pentru telefonul, având garanția calității superioare.

Ai nevoie să schimbi display-ul telefonului tău Samsung?

Acum că ai aflat cât costă să schimbi ecranul la telefon, este important să știi că în cazul display-ului, costurile sunt mai mari. Fie că ai nevoie să schimbi un display pentru Samsung A10, Galaxy S9, S8 sau orice alt model mai nou sau mai vechi de Samsung, spargerea display-ului îl va face nefuncțional temporar.

Pentru modelele mai vechi, cum ar fi schimbarea unui display pentru Samsung S8, prețul este de aproximativ 850 lei. Dacă ai nevoie să schimbi display-ul pentru S10 plus, atunci prețul începe să crească, ajungând la aproximativ 1300 lei. Pe lângă costul componentelor, pe care le vei găsi la prețuri accesibile în magazinul online Flacăra3, vei avea de plătit și costul pentru reparații perceput de service-ul GSM care se va ocupa de reparații.

Cum previi ecranul, sticla sau display-ul spart al telefonului tău?

Costurile de reparare ale display-ului sau ecranului spart al telefonului tău Samsung pot avea un impact major în bugetul tău. Având în vedere că telefonul tău este indispensabil în viața cotidiană, vei căuta soluții cât mai rapide pentru a readuce telefonul la nivelul optim de funcționalitate.

În loc să calculezi cât costă să repari un ecran spart la telefon, poți începe prin a investi în accesorii care te vor ajuta să previi spargerea ecranului a ecranului, sticlei sau display-ului. Cea mai la îndemână soluție pe care o poți utiliza este folia pentru ecran. În magazinul online Flacăra3 vei găsi folii de protecție cu diferite niveluri de rigiditate și protecție pentru telefonul tău. Fie că optezi pentru folie de ceramică, sticlă sau silicon, vei putea preveni schimbarea sticlei pentru telefonul tău din cauza unor incidente minore. Cu ajutorul foliei pentru telefon, dispozitivul tău va rezista mai mult timp șocurilor.

Folosește soluții accesibile pentru a schimba ecranul sau display-ul telefonului tău!

Telefonul tău mobil este un dispozitiv important din activitatea ta de zi cu zi, fără de care îți va fi complicat să-ți desfășori activitatea. Atunci când apare un incident nefericit care provoacă spargerea ecranului sau display-ului telefonului tău Samsung, prețul asociat reparației poate avea un impact destul de major în bugetul tău. Descoperă în magazinul online Flacăra3 componentele de care ai nevoie și comandă-le cu un simplu click.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!