Adidas Springblade ofera un plus de energie atletilor in timpul sprintului

0

Adidas Springblade

Compania Adidas a lansat la mijlocul acestei saptamani Adidas Springblade, o noua gama de adidasi care ajuta alergatorii (atletii de performanta).

Multumita unui nou sistem tehnologic de crampoane, denumite Springblade, atletii vor reusi sa prezerve energie in timpul antrenametelor sau al concursurilor, datorita usurintei cu care noii adidasi propulseaza alergatorul atunci cand este in sprint.

Fiecare adidas beneficiaza de 16 lame (putem sa le spune chiar arcuri) realizate dintr-un material high-tech polymer, ce sunt pozitionate catre inainte si care, la impactul cu solul ajuta atletul sa inainteze mult mai usor. Practic, la impactul cu solul, aceste lame se comprima dupa care elibereaza energie cu ajutorul careia impinge efectiv alergatorul, astfel ajutand-ul sa nu consume la fel de multa energie ca si atunci cand incalta o pereche standard de tenisi de alergat.

Echipa departamentului de inovatie din cadrul companiei Adidas, a testat sute de materiale pentru a se asigura ca fiecare “arc/lama” produce maximum de energie la fiecare pas facut. Aceste teste au inclus teste de rezistenta la presiune, temperatura, impact cu diferite soluri si rezistenta la diferite medii (ploaie,zapada, uscat, etc). 

Adidasii Springblade sunt de 7 ori mai rezistenti la diferite temperaturi, decat adidasii care beneficiaza de acele perne (standard EVA).

Noul model Adidas Springblade va fi comercializat incepand de la 1 august, 2013, la pretul de $180 de dolari pe site-ul producatorului, atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Articolul precedentSamsung Galaxy S4 32GB in curand si in Romania
Articolul următorHTC Butterfly S si HTC Desire 600 puse in vanzare in Asia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.