AccesoriiStiriTech

Casca Bluetooth Plantronics M25 de doar 8 grame si pana la 11 ore de convorbiri

Bluetooth Plantronics M25.jpg

Noua casca bluetooth Plantronics M25, accesoriul potrivit pentru toate persoanele care conduc foarte mult zilnic sau care au drumuri lungi de parcurs, este disponibil in reteaua de magazine Germanos. Zgomotele de fundal nu vor mai reprezenta de acum o problema, iar conversatiile vor fi mai clare si fara intreruperi.

Acest model utilizeaza tehnologia Bluetooth 3.0 si cantareste doar 8 grame. In plus Plantronics M25 dispune de caracteristica DeepSleep, esentiala pentru economisirea energiei. Astfel, perioada standard de 16 zile de standby de care dispune bluetooth-ul este extinsa pina la 5 luni.

Casca poate fi incarcata prin cablul micro USB in maxim 2 ore si are o durata  de convorbire de pana la 11 ore.

Plantronics M25 este disponibil in reteaua de magazine Germanos la pretul de 149 lei (TVA inclus). Alte detalii suplimentare le puteti gasi in comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

Bluetooth Plantronics M25 la Germanos 

Conversaţii mai clare şi fără întreruperi cauzate de zgomotul de fundal 

Bucureşti, 19 octombrie 2012 – Noul bluetooth Plantronics M25 este accesoriul potrivit pentru toate persoanele care conduc foarte mult zilnic sau care au drumuri lungi de parcurs, iar acum este disponibil în reţeaua de magazine Germanos Telecom România. 

Noul bluetooth Plantronics M25 utilizează Bluetooth 3.0 şi cântăreşte doar 8 grame. Dispozitivul dispune de caracteristica DeepSleep, esenţială pentru economisirea energiei. Astfel, perioada standard de 16 zile de standby de care dispune bluetooth-ul este extinsă până la 5 luni.

Zgomotele de fundal, precum maşinile din trafic sau vântul puternic nu vor mai reprezenta de acum o problemă pe durata conversaţiilor telefonice. Noul bluetooth Plantronics M25 dispune de funcţia de reducere a bruiajului de fond, asigurând astfel continuarea fără griji a convorbirilor.

Dispozitivul dispune de tehnologia multipoint, care permite menţinerea conexiunii între două telefoane şi preluarea apelului de la oricare dintre ele, precum şi de funcţia wideband, care îmbunătăţeşte claritatea unei convorbiri atunci când este utilizat cu un smartphone compatibil. Mai mult, dispune de alerte în şoaptă despre statusul bateriei, al convorbirii şi al conexiunii bluetooth, foarte utile pentru utilizare constantă.

Plantronics M25 are o baterie litiu-ion-polimer care poate fi reîncărcată prin intermediul unui cablu micro USB, iar timpul maxim de reîncărcare completă a bateriei de este 2 ore. Dispozitivul are o durată de convorbire de 11 ore, în standby până la 16 zile, iar atunci când este în DeepSleep până la 150 de zile (5 luni).

Plantronics M25 este disponibil în reţeaua de magazine Germanos la preţul de 149 lei (TVA inclus).

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!